۱۵۰۴۵۱۳
۴۱۴۲
۴۱۴۲
پ

بازگشت مربی سابق استقلال به ایران غیرممکن شد

مربی ایتالیایی سابق استقلال به ایران برنمی‌گردد.

خبرورزشی: حتی اگر فرهاد مجیدی یکی از گزینه‌های اصلی برای هدایت استقلال باشد، یک نکته قطعی است: گابریل پین به ایران برنمی‌گردد.
 

236329-1

دلیلش، نه مسائل فنی است، نه اختلافات شخصی؛ بلکه یک پرونده پیچیده و مشکوک مالی در دادگاه CAS که هنوز باز است و پین هم در آن دخیل است.

ماجرا به پرونده کمیسیون ۲۴۰ هزار یورویی ایجنت و وکیل ایتالیایی کوین یامگا برمی‌گردد. تا امروز، دوبار از سوی این ایجنت شکایت‌هایی در دادگاه CAS مطرح شده، و پرونده هنوز در جریان است. نکته عجیب این است که در متن توافق‌نامه‌ای که به عنوان مبنای پرداخت این کمیسیون امضا شده، به اشتباه از مفاد قرارداد گابریل پین با باشگاه استقلال استفاده شده است. قرارداد پین در دوران مدیریت مددی امضا شده بود، اما در توافق مربوط به یامگا در مدیریت آجرلو که حدود یک سال و نیم بعد تنظیم شده، عیناً از مفاد آن استفاده شده است.

این مسئله چند سوال جدی و حقوقی را مطرح می‌کند:
چطور مفاد قرارداد یک مربی به دست ایجنت بازیکن (یامگا) رسیده؟ چرا این مفاد در سندی کاملاً جداگانه و با موضوعی متفاوت وارد شده؟ و مهم‌تر از همه، آیا گابریل پین آگاهانه قرارداد خود را در اختیار ایجنت یامگا گذاشته تا از آن سوءاستفاده شود؟

اولین بار در زمان مدیریت فتح‌الله‌زاده، شکایت مطرح شد، اما پیش نرفت و دفاعیات مدیر عامل استقلال کافی بود، حالا دوباره شکایتی تازه به باشگاه استقلال رسیده و این بار مدیریت فعلی با پاسخ‌هایی شفاف و مستند، موضع روشنی اتخاذ کرده. آن‌ها نیز به صراحت تاکید کرده‌اند که استفاده از قرارداد پین در توافق‌نامه یامگا، مبهم، اشتباه و مشکوک است.

و نکته مهم‌تر اینکه استقلال قویاً اعلام کرده نه‌تنها هیچ مبلغی بابت این ادعا پرداخت نمی‌کند، بلکه مصر است پاسخ دقیق و قانونی برای این بندهای مشکوک بگیرد. مدیران باشگاه تأکید کرده‌اند که در این پرونده عقب‌نشینی نمی‌کنند و تا روشن شدن ابعاد ماجرا، قاطعانه پیگیر خواهند بود.

در این شرایط، اگر پین بخواهد دوباره به ایران برگردد، باید پاسخ روشنی برای یک سوال کلیدی داشته باشد:
چرا و چگونه قرارداد شخصی‌اش ابزار توافق مالی میان باشگاه و ایجنت ایتالیایی یامگا شده است؟‍!

این یک پرونده معمولی نیست. پای فیفا، دادگاه CAS مدیران زمان آجرلو و حالا شاید حتی مراجع قضایی ایتالیا در میان است. بازگشت پین در چنین فضایی، نه‌تنها بعید، بلکه عملاً غیرممکن است!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج