اولین تصویر از حضور مربی جدید استقلال در تهران
با اعلام باشگاه استقلال، جاندومنیکو کستی و دونینی، دستیار و وکیل والتر ماتزاری برای بازدید از امکانات آبیپوشان و انجام مذاکرات نهایی وارد تهران شدند.
برترینها: به گزارش رسانه رسمی باشگاه استقلال، صبح امروز آقای جیان دومینیکو کستی دستیار والتر ماتزاری به همراه دونینی وکیل رسمی والتر ماتزاری سرمربی نام آشنای ایتالیایی برای بازدید از اماکن ورزشی استقلال و مذاکره با مدیران ارشد استقلال وارد تهران شدند.
دستیار ماتزاری به همراه وکیل قانونی وی قرار است امروز از امکانات سخت افزاری باشگاه استقلال بازدید کنند، طبق برنامه از پیش تعیین شده آنها عصر امروز با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال ملاقات میکنند تا مذاکرات نهایی خود در خصوص عقد قرارداد با باشگاه استقلال را به صورت رسمی انجام دهند.
اطلاعات تکمیلی در ارتباط با نتایج مذاکرات نمایندگان والتر ماتزاری با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال از طریق رسانه رسمی اطلاع رسانی خواهد شد.
نظر کاربران
پولشو نخورن صلوات