موضع جدید کیهان؛ حمله به دولت به جز پزشکیان!
اکنون که رئیسجمهور محترم بر بیفایده بودن مذاکره با رئیسجمهور قلدر و متوهم آمریکا اذعان دارد و به درستی بر وجود راهحل مشکلات کشور در داخل و تکیه بر توان داخلی تاکید میکند، باید این نگاه تبدیل به دستور واحد دولت شود.
روزنامه کیهان که پیش از این یک روزنامه مخالف دولت به حساب میآمد، اخیرا رویه تازهای پیش گرفته است. این روزنامه اصولگرا طی هفتههای اخیر حساب پزشکیان را از دولت جدا و سعی در مرزبندی بین رئیس جمهور و همکارانش دارد!
این رویکرد کیهان در واقع پس از آن مصاحبه جنجالی پزشکیان با NBC پیش گرفته شد. شاهد بودیم که در مرحله نخست کیهان و دیگر رسانههای همسو با آن به رئیس جمهور به خاطر اینکه گفته بود ما قصد کشتن ترامپ را نداشتیم و نداریم، حمله کردند. در گام بعدی، اما از موضع خود عقب نشینی کردند! حتی حسین شریعتمداری چند مرتبه تاکید کرد که رسانههای دولت حرفهای خوب پزشکیان را منتشر نمیکنند!
در این ادامه این رویه و بعد از سخنرانی قابل توجه پزشکیان در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن، حمایت رسانههای اصولگرا از رئیس جمهور بیشتر شد.
در همین راستا «کیهان» با اشاره به آن سخنرانی، نوشته: «با وجود این تاکیدات رئیسجمهور که باید فرمانده و ترسیمکننده خطمشی واحد دولت باشد، هر از گاهی از گوشه و کنار دولت به بهانههای مختلف صداهای مختلف با اولویتبندیهای مختلف به گوش میرسد.
یک روز معاون راهبردی رئیسجمهور (که هنوز صحت قانونیبودن انتصاب وی مورد تردید است) در اجلاس داووس و در شرایطی که هنوز چند روز به استقرار ترامپ بر مسند ریاستجمهوری آمریکا مانده بود، در موضعی متضاد با عزت و حکمت و با ادبیاتی نامناسب پالس مذاکره با دولت آمریکا را میفرستد. خطی که برخی رسانههای اصلاحطلب هم دنبال میکنند.
روز دیگر مسئول دیگری در دولت بر لزوم پیوستن به FATF برای حل مشکلات کشور سخن میگوید، آن هم سازوکاری که سرنخ آن در دست آمریکای بدعهد و دیگر کشورهای زاویهدار با ایران است که حاضر نیستند ذرهای از تحریمها بکاهند و معلوم نیست خوشباوران چطور تصور میکنند دشمن با FATF میخواهد گره از کار کشور باز کند؟!
یک روز مسئول اقتصادی دولت، به جای تمرکز بر گرهگشایی از مشکلات واقعی مردم، درباره فیلترینگ صحبت میکند و نمونههای دیگر.»
این روزنامه اصولگرا افزوده است: «آنچه اکنون بیش از هر چیز دیگر برای موفقیت دولت موردنیاز و ضروری به نظر میآید، ترسیم یک خطمشی واحد به میدانداری رئیسجمهور و کنترل و پیشگیری از هر اقدام مخالف و موضع حاشیهای است تا همه مسئولان دولتی به دور از اتلاف وقت ارزشمندی که باید به گرهگشایی از کار مردم اختصاص یابد به وظایف خود عمل کنند.»
«کیهان» در پایان مثل همیشه توصیه کرده که پزشکیان، رویکرد دولت رئیسی را در پیش بگیرد و نوشته: «نگاه و باور به ظرفیتهای داخل در کنار توجه به روابط با همسایگان، مذاکره و انعقاد قرارداد عزتمندانه با کشورهای مختلف، پیوستن به سازمانهای جهانی و منطقهای و چشم ندوختن و معطل نکردن کشور به انتظار توجه دولت آمریکا، راهبرد موفقی بود که دولت شهید رئیسی در مدت کوتاه فعالیتش با تأسی به آن بسیاری از مشکلات را برطرف کرد و کشور را در مسیر رشد اقتصادی قرار داد.
حال دو نمونه الگوی عملی مدیریت دولت در سالهای اخیر و نتایج مثبت و منفی آن پیش روی مسئولان قوه مجریه است، به نظر نمیآید انتخاب راه صحیح دشوار باشد.»
نظر کاربران
منطق کیهان ، هر کس همنظر من باشد ، حق دارد.
شما هم همین منطق رو دارید واقعا راست میگم
حالا که پدرمان درمیاد
پزشکیان هم مثل کیهان شده
حزب پرچم با وزیدن هر باد تغییر میکند لابد دهان شریعتمداری باز شیرین شده
ملت ایران هیچ نیازی به گفتگو به آمریکا ندارد، همین که سند تجارت ۲۵ ساله ای که با چین و روسیه امضا شده را پیگیری و اجرایی کنند، کشورهای ۵ به علاوه یک خود به خود میان جلو برای مذاکره و امتیاز گیری...
دقیقا فهمیدیم که پزشکیان هم اصولگرا تندرو شده
شهید رئیسی دقیقاً کدوم مشکل مملکت را حل کرد؟ ناترازی انرژی؟ آلودگی هوا؟ خشک شدن دریاچه ها و تالاب ها؟ تخریب جنگل ها؟ کشتار جادهها؟تورم؟ نابرابری حقوق با خط فقر؟ آمار بالای طلاق؟ حاشیه نشینی و کارتن خوابی؟ اختلاس؟ بی توجهی به اقوام؟ حقوق زنان؟ و...؟