۱۴۵۰۵۳۰
۷ نظر
۵۰۵۳
۷ نظر
۵۰۵۳
پ

ژست قهرمانانه دختر افغان در پاریس، تاریخی شد!

ذکیه خدادادی, تکواندوکار افغانستانی برای اولین بار در تاریخ ورزش زنان افغانستان مدال برنز مسابقات پارالمپیک را به دست آورد.

شهرآرانیوز: زکیه خدادادی، تکواندو کار افغانستان و عضو تیم مهاجرین کمیته بین‌المللی پارالمپیک با پیروزی مقابل حریفانی از کوبا و ترکیه موفق شد، مدال برنز پارالمپیک را به دست آورد.

1144719_587

خدادادی با کسب این مدال اولین مدال‌آور افغانستانی در مسابقات پارالمپیک لقب گرفت. علاوه بر آن زکیه خدادادی اولین مدال تاریخ تیم پناهندگان پارالمپیک را نیز کسب کرد.

photo_2024-08-30_12-01-13

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    همینه که میگن خداداد هم افغانیه!

  • ناشناس

    مردمت کشور من رو بهم ریختن . ولی مبارکت باشه . همیشه خوشحال باشی

  • ناشناس

    حتما هزینه تمریناتش رو هم ایران بدبخت داده

  • ناشناس

    هر کار کنه بازم افغانیه

  • ناشناس

    دختراشون از پسراشون با غیرت ترند

  • ناشناس

    تبریک اما باید برگردن کشورشون

  • ناشناس

    باشه خوشحال شدیم اخراج افغانی مطالبه ملی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج