۱۲۵۵۶۲۰
۵۷۸
۵۷۸
پ

خسارت ۲۰میلیاردی جدایی هافبک پرسپولیس

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان مدعی است که جدایی سینا اسدبیگی در روزهای پایانی نقل و انتقالات و حضورش در پرسپولیس خسارتی ۲۰ میلیاردی به این باشگاه وارد کرده است.

ورزش سه: مدیرعامل ذوب آهن اصفهان مدعی است که جدایی سینا اسدبیگی در روزهای پایانی نقل و انتقالات و حضورش در پرسپولیس خسارتی ۲۰ میلیاردی به این باشگاه وارد کرده است.

علیرضا احسانی، مدیرعامل باشگاه ذوب آهن درباره صحبت‌هایی که از درخواست ۲۰ میلیاردی از باشگاه پرسپولیس بابت پرونده سینا اسدبیگی مطرح شده اینطور واکنش نشان داد: این خبر درست نیست چرا که ما با باشگاه پرسپولیس در این خصوص صحبتی نداشتیم و طرف حساب ما در این پرونده باشگاه پرسپولیس نیست و ما با خود بازیکن طرف هستیم و وکیل باشگاه ما با وکیل این بازیکن در حال مذاکره است تا به نتیجه برسند و آن را به ما اعلام کنند.

وی در مورد اینکه آیا مبلغ ۲۰ میلیارد تومان در این پرونده از سوی ذوب آهن مطرح شده یا نه، گفت: آن اوایل که اسدبیگی تازه به پرسپولیس رفته بود ما این مبلغ را مطرح کردیم و هدفمان هم این نبود که این پول را دریافت کنیم و هدف‌مان از مطرح کردن این رقم این بود که او به ذوب آهن برگردد ولی در کل بخواهید حساب کنید ما معادل چنین رقمی خسارت دیدیم. اگر اسدبیگی ۳ هفته زودتر به من می‌گفت می‌خواهم جدا شوم مشکلی نبود و فکری برای جانشینی او می‌کردیم ولی ما روی او حساب کردیم‌، قرارداد بستیم، با تیم به اردو رفت و بازیکنانی که در پست او داشتیم را رد کردیم و وقتی فرصتی برای ما نمانده بود دست ما را در پوست گردو گذاشت. این خسارتی که می‌گویم فقط بحث خود بازیکن نیست و خسارتی است که به مجموعه وارد شده است.

مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در مورد اینکه موضع امروز باشگاه در خصوص این پرونده چیست، توضیح داد: ما وکیل خودمان را معرفی کردیم تا با وکیل بازیکن طی جلساتی به تفاهم برسند و نتیجه تفاهم را به ما اعلام کنند. ما رقمی پیشنهاد ندادیم و منتظریم تا طرف مقابل پیشنهاد خودش را به ما بدهد و آن را سبک و سنگین کنیم. دیگر بحث ۲۰ میلیارد مطرح نیست چون این بازیکن به تیم دیگری رفته و مشغول بازی است و شرایط متفاوت است. منتظر پیشنهاد طرف مقابل هستیم تا مسیری برای توافق پیدا کنیم.

احسانی در مورد اینکه رأی پرونده چه زمانی صادر می‌شود، گفت: قرار بود دوشنبه هفته قبل این حکم صادر شود ولی نمی‌دانم چرا کمیته تعیین وضعیت در این خصوص تعلل می‌کند و ما هم منتظریم تا حکم صادر شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج