۱۲۰۰۸۹۵
۵۶۷۸
۵۶۷۸
پ

اتفاق عجیب برای سربازان استقلال در ملوان

در حالی که ملوان بندر انزلی فردا با پارس جنوبی جم در خانه حریف بازی دارد، سربازان استقلال به جم سفر نکردند.

خبرورزشی: یزدانی و محمدحسین مرادمند همچنان دوران آموزشی خدمت سربازی را سپری می‌کنند اما می‌توانند ملوان را در رقابت‌های لیگ دسته اول همراهی کنند. با این حال مازیار زارع سرمربی ملوان تصمیم گرفت برای بازی با پارس جنوبی جم این دو بازیکن را همراه با تیم به جم نبرد و قید استفاده از آنها را بزند.

در این مورد شنیده می‌شود چون ملوان در کارهای دفاعی خوب کار کرده و مدافعان فعلی این تیم اشتباه چندانی نداشتند، مازیار زارع نمی‌خواهد به ترکیب دفاعی تیمش دست بزند؛ از طرفی بین هواداران ملوان هم دو دستگی ایجاد شده و عده‌ای می‌گویند یزدانی و مرادمند باید بازی کنند در حالی که برخی دیگر چنین نظری ندارد.

همه اینها در حالی است که خیلی‌ها فکر می‌کردند یزدانی و مرادمند بلافاصله پس از حضور در انزلی در ترکیب ملوان بازی کنند اما با احتساب بازی فردا سه بازی می شود که این دو نفر حتی در لیست ملوان هم قرار نمی گیرند و این هم یکی از اتفاقات عجیبی است که در فوتبال ایران رخ می‌دهد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
فقط با هوش مصنوعی سالی 360 میلیون درآمد داشته باش!
فقط با هوش مصنوعی سالی 360 میلیون درآمد داشته باش!
فرقی نمی‌کنه دانشجویی، کارمندی، خونه‌داری یا هرچی! ابزار‌های پولساز هوش مصنوعی رو رایگان یاد بگیر و کسب درآمد کن!
همین الان رایگان یاد بگیر!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج