۹۸۷۲۷
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

بنیاد مسکن در سال ۹۳ بی«مسکن مهر» شد

محمدی گفت: سال آینده بنیاد مسکن سهمیه جدیدی برای شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان: امید محمدی مدیر امور مسکن مهر با بیان اینکه خرید و فروش مسکن مهر قبل از ارائه مجوز از سوی وزارت راه و شهرسازی به صورت قولنامه‌ای انجام می‌شد، گفت: پیش از این خرید و فروش مسکن مهر به صورت غیررسمی و از طریق دلال بازی انجام می‌شد.

او در ادامه گفت: خرید و فروش مسکن مهر تاثیر چندانی در افزایش قیمت مسکن ندارد و زمینه ساز افزایش قیمت در بازار داخلی نمی‌شود.

مدیر امور مسکن مهر در بنیاد مسکن گفت: متقاضیان می‌توانند اقدام به خرید و فروش مسکن مهر کنند که واحدهایشان اتمام یافته و یا پیشرفت ۷۰ درصدی داشته باشد.

محمدی درادامه گفت: پیشنهاد من به متقاضیان آن است که قبل از اقدام به فروش واحدهای خود تمامی هزینه‌های لازم را پرداخت و آورده‌اشان را تکمیل کند زیرا در غیر اینصورت به غیر از دلالان کسی سود نمی‌برد. متقاضیانی که دارای واحدهای مسکن مهر هستند بهتر است قبل از تحویل امتیازی را واگذار نکنند.

محمدی‌ گفت: در سال آینده بنیاد مسکن سهمیه‌ جدیدی برای ساخت واحدهای مسکن مهر ندارد.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج