۱۴۹۰۳۳۰
۱۳ نظر
۲۰۶۹
۱۳ نظر
۲۰۶۹
پ

برای تجدید فراش بیژن مرتضوی، دادگاه فوری تشکیل شد!

به تازگی بیژن مرتضوی با انتشار ویدیویی خبر ازدواج جدید خودش را با نرگس فرخ مجری یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای تایید کرد و بدین ترتیب وارد سومین ازدواج شد؛ موضوعی که سوژه فضای مجازی شده است.

برترین‌ها: به تازگی بیژن مرتضوی با انتشار ویدیویی خبر ازدواج جدید خودش را با نرگس فرخ مجری یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای تایید کرد و بدین ترتیب وارد سومین ازدواج شد؛ موضوعی که سوژه فضای مجازی شده است. همسر سابق بیژن مرتضوی، ستاره سعیدی نام داشت که شهریور سال گذشته چند روز پس از جراحی مغز در بیمارستانی در ترکیه درگذشت و بیژن به گونه‌ای عزاداری می‌کرد که تصور می‌شد دیگر قصد دست کشیدن از دنیا دارد و حالا ازدواج سریع باعث شده کاربران فضای مجازی با او شوخی‌های عجیب کنند و همین موضوع این خواننده لس آنجلسی را عصبانی کرده است.

1952478_506

در همین ارتباط توئیت کاربری به نام "مگی" حسابی بحث‌برانگیز شده: بیژن مرتضوی یکسال بعد اون دختر که اونقدر عاشقش بود و مرد، ازدواج کرده! تقریبا همه پست هایی که ستاره توشون بود، حتی اون ویدیوموزیکاش مشترک که بعد مرگش بیرون داد رو هم پاک کرده از پیجش. نه حالا تنها نمون تا آخر عمر ولی آخه یکسال.

خب این توئیت تقریبا پربازخوردترین اظهارنظری بود که طی چند روز اخیر درباره ازدواج بیژن مرتضوی منتشر شده. در ادامه به سراغ نظرات کاربران درباره آن می‌رویم: 

رها در پاسخ به مگی نوشت: عادت کنید تو زندگی خصوصی کسی دخالت نکنید و سعی نکنید عقاید و باورهای شخصی خودتون رو بعنوان اداب و سنن به دیگران تحمیل کنید بقول بزرگی وقتی میخوای کسی رو قضاوت کنی کفشش رو پات کن ارزو میکنم برایتان شرایط زندگی ایشان هرگز پیش نیاید اما شما میتوانید چنین مسیری را انتخاب نکنید.

اما شهرزاد تقریبا با مگی هم‌نظر است: تازه یکسال هم نبوده قطعا یه چند ماهی هم آشناییشون طول کشیده که یعنی حضرت چند ماه بعد فوت ناگهانی همسر جوانش با یه جوون ترش رفته تو رابطه!

گیله مرد هم معتقد است: کاری به ازدواج مرتضوی و اساساً ازدواج ندارم. شما تا وقتی جوونی، فکر میکنی تا بی‌نهایت وقت داری. اما یه آدم شصت ساله خیلی خوب میدونه فرصت خیلی کمی داره برای زندگی. یک سال بخش قابل توجهی از باقیمانده زندگی شه.

1710587_974_1

سوییت هارت: کی تعیین میکنه که چه وقتی باشه؟اینکه یکسال کمه یا زیاد رو خود طرف باید تشخیص بده نه من و شما! هر آدمی زمانبندی متفاوتی برای سازگاری دوباره با تغییرات و شرایط ایجاد شده داره، ایشونم حتما سوگواریشو کرده به پذیرش رسیده و آمادگیشو داشته، تمرکزتون به زندگی خودتون باشه!

سارا اما انگار با ماجرا کنار نیامده: من کاری به هیچی ندارم حق طبیعیه زندگیش که دوباره ازدواج کنه ، فقط گیر یه تیکه از حرفشم که گفت عکسای مرحوم. حداقل اسمش میگفت یا میگفت همسر مرحومم. چه قدر زندگی عجیبه…

سمانه نوشت: اگر بمیرم و ‌همسرم حتی چند ماه بعد، یه رابطه جدید رو شروع کنه، خیلی خوشحال میشم که انتخاب کرده زندگی کنه. اون آدمی که داره باهاش وارد رابطه میشه باید کمی نگران باشه که آیا رابطه واقعیه یا برای پر کردن جای خالی و من امیدوارم واقعی باشه.

رودابه اما شاکی بنظر می‌رسد: عجب بابا! عجب! بیژن مرتضوی یک سال و نیم بعد از فوت زنش (خودش میگه دو سال) دوباره با یهیه دختر جوون ازدواج کرده! و معترض هم هست که چرا موقع تبریک گفتن ملت هی از اون زن خدا بیامرز حرف میزنن! اوکی! میدونیم همتون همینید! ولی لااقل یکم حفظ ظاهر! من والا هنوز سر مرگ زنش غصه دارم!

فاطمه هم منتقد اقدام عجیب بیژن مرتضوی شده: بیژن مرتضوی بعد از تایید خبر ازدواجش تمام عکس ها و آهنگ های مربوط به همسر مرحومش ستاره رو پاک کرد از پیجش. همون آدمی بود که می‌گفت من دیگه تو آسمونم ستاره ندارم....

نفس اما این موضوع رو به ماجرایی بزرگتر بسط داده: حالا اگر یه زن بعد از مرگ یا جدایی از شوهرش ازدواج کنه ،همه خودشونو چنگ میزنن که وا مصیبتا چقدر بی معرفت و خائنه،حتی براش حرف درمیارن که وقتی با شوهرش بوده با دومی هم بوده،ولی مرد ها رو حلوا حلوا میکنن.

نیلوفر: اون موقع که بیژن کرونا گرفته بود تو بیمارستان چه اشکی میریخت که براش دعا کنید حالا خود طفل معصومش نیست تازه جاشم پر شده اگه عشق واقعی بود نمیگم تنها بمونه خبر مرگش، حداقل پستهارو پاک نمی‌کرد. خواننده مورد علاقمه ولی حرص خوردم.

1711803_999

مهسا سعادت رو در رنج نکشیدن می‌بیند: اصلا اینارو نمیشناسم ولی چقد باید روحتون تاریک باشه که سعادت رو توی رنج کشیدن ببینین. آدمی که مرده این که تو بعدش چیکار میکنی هیچ فرقی به حالش نمیکنه، اگه یکی مثل شما رنج کشیدن رو انتخاب نمیکنه دلیل بر بد بودنش نیست اتفاقا بد بودن شمارو نشون میده که دوست دارین رنج آدمارو ببینین.

و سایه: بنظرم بیاین از این مرد درس زندگی بگیریم و اینقدر سوگوار اونایی که نیستن( به هردلیلی) نباشیم و زندگی و خواسته‌های خودمون رو در اولویت بذاریم و حرف و نظر هیچکس هم برامون مهم نباشه.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • reza Jentleman

    کسی که سه ازدواج داشته باشه و با افراد جوانتر رابطه عاطفی برقرار میکنه ادم نرمالی نیست میخواد مشهور باشه یا عادی این حرف منطقه

  • تآنيآ ★٭★٭★

    درس بگیریداز این رابطه ها، خودتونو اول دوست داشته باشید، با تلقین از خودتون یه عاشق فدا شده نسازید، در واقع خودتونو هیپنوتیزم نکنید، خبری نیست.....

  • داش عباس

    تا چشمتون دراد،،، اخه به شماها چه مربوطههه

  • سعید

    کارش از دید بعضیا اشتباه و از دید بعضیا درسته اما اگر عاقلانه به موضوع نگاه کنیم مجبوره ازدواج کنه

  • شهاب سنگ

    حدود 18 سال پیش چند نفر از صمیمی ترین دوستان و بستگان رو در حادثهای از دست دادیم اکثر حاضرین در مراسمها خیلی ناراحتی میکردند پدر یکی از جوانهای درگذشته خیلی جدی به همه گفت رفتگان که رفتند ولی شماهایی که موندید باید زندگی کنید و حق ندارید زندگی خودتون رو غمناک کنید

  • العبد

    پیچیده تر از ما انسانها فقط خودمونیم

  • آخرین سنڪَـر سڪوتـه

    بهترین حرفو کاربر مهسا زده و تمام

  • ایرانی

    یعنی در زندگی دق دقه ای ندارید جز دخالت کردن در زندگی دیگران

    فضولباشی هاااااااااااا.؟؟؟؟




  • علی

    کاش ملت سرشون رو تو خودشون فرو میکردن کارا درست میشد

  • زهرا

    دغدغه

  • achiles lomomba

    دارندگی و برازندگی 😂

  • تآنيآ ★٭★٭★

    البته اهنگ جدیدشو برای دخترای ایران
    خونده... تو قسمت هنری، جای تشکر داره

  • جواد

    تا شقایق هست زندگی باید کرد، حالا شقایقم نبود شیلا، شادی، شیما، شیدا، شراره، شکیلا و...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج