پیشنهادی برای جبران خسارت اقتصادی کرونا
با توجه به آسیب اقتصادی شیوع ویروس کرونا و رکود بسیاری از کسبوکارها، یک اقتصاددان اظهار کرد: تا زمانی که اطلاعات دقیقی از میزان و نوع خسارت این ویروس بر بخشهای مختلف اقتصادی تهیه و منتشر نشود، نمیتوان حمایت مناسبی از فعالان اقتصادی متضرر شده داشت و باید مراکزی جهت ثبت میزان و نوع گرفتاریهای ایجاد شده به واسطه این ویروس توسط مردم تاسیس شود تا بتوان کمکهایی متناسب با خسارت پرداخت شود.
خبرگزاری ایسنا: با توجه به آسیب اقتصادی شیوع ویروس کرونا و رکود بسیاری از کسبوکارها، یک اقتصاددان اظهار کرد: تا زمانی که اطلاعات دقیقی از میزان و نوع خسارت این ویروس بر بخشهای مختلف اقتصادی تهیه و منتشر نشود، نمیتوان حمایت مناسبی از فعالان اقتصادی متضرر شده داشت و باید مراکزی جهت ثبت میزان و نوع گرفتاریهای ایجاد شده به واسطه این ویروس توسط مردم تاسیس شود تا بتوان کمکهایی متناسب با خسارت پرداخت شود.
علی رشیدی، با اشاره به تاثیرات منفی شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد کشورهای درگیر این ویروس و همچنین ایران، اظهار کرد: حمایتها و اقداماتی که باید در این زمینه صورت بگیرد به میزان خسارتها و اطلاعات مرتبط با این موضوع بستگی دارد که در حال حاضر، آمادگی در جهت ایجاد بستری برای اطلاع از میزان خسارت وارد شده به کسبو کارها وجود ندارد.
وی با بیان اینکه معمولا در برخی از کشورها با شناسایی افراد آسیب دیده از این ویروس مقداری پرداختهای نقدی داده شده در حالیکه در کشور ما، از میزان خسارات اطلاع دقیق نداریم، گفت: در این زمینه به عنوان مثال باید در مناطق و به افراد آسیب دیده از این ویروس به خصوص کارگران روزمزد پرداختهای نقدی، کمک غذایی داده شود.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: تا زمانی که اطلاعات دقیقی در خصوص میزان خسارات وارده کرونا بر اقتصاد کشور منتشر نشود، نمیتوان از پیشنهاداتی برای حمایت از فعالان اقتصادی صحبت کرد، زیرا حمایتها به میزان خسارات بستگی دارد حدود و نوع نیازهای افراد آسیب دیده از شیوع این ویروس مشخص شود.
رشیدی در ادامه با تاکید براینکه مردم باید بتوانند از طریق مراکزی مشکلات ایجاد شده بر اثر شیوع کرونا اعلام کنند، خاطرنشان کرد: براساس نوع و میزان گرفتاریها و درگیریهایشان، کمکهای لازم را دریافت کنند. از طریق رسانههای عمومی از مردم بخواهند تا نوع نیازهای خود را اعلام کنند که کمک دریافت کند.
وی در پایان تاکید کرد که باید در این زمینه، مراکزی ایجاد شود تا مردم بتوانند از طریق آن، گرفتاریهای خود را مطرح کنند و آن مراکز براساس اختیارات داده شده بهشان بتوانند نیازهای مردم را رفع کنند.
شیوع ویروس کرونا نه تنها سلامت و روان مردم را در کشور ما و سایر مناطق درگیر این ویروس تهدید میکند بلکه با کاهش مراجعات حضوری در اماکن عمومی در ماه پایانی سال که عمدتا روزهای پررونقی برای کسب وکارهای خرد و کارگران فصلی است، فعالان تجاری، اصناف مختلف و کارگران آنها را هم دچار آسیبهای جدی کرده است.
نظر کاربران
یهفکریهمواسهاینملتشریفبکنید
کفگیربهتهدیگخورده
باغ بابات میفروشن میارن میدن به خسارت دیدگان.فکرکنم جنسی که مصرف کردی عالی بود
چه جوری میشه تعیین خسارت کرد آیا همه شغل ها واقعا شغل هستند مثلا بنده که از روی ناچاری مجبورم مرغ و تخم مرغ محلی در بعضی از روز ها خرید و فروش کنم ولی الان نمیتوانم این کار را چگونه باید ثابت کنم
پاسخ ها
مردم حتی از خرید میوه و تربار شک و تردید دارند چون میگویند از زمین و هوا این میوه رشت کرده است و ما که در صنف میوه هستیم دیگر فروشی نداریم و باید واحد کسبی خود را تعطیل کنیم و امید وارم مسولان محترم سازمان امور مالیاتی ما را دراین صنف درک نمایند و این قانون جدید مالیاتی را بعد از نابودی ویروس کرونا و بازگشت بازار میوه به دوران قبل اجرا و عمل کنند چون متاسفانه الان در این شرایط فعلی ما دیگر درآمدی نداریم و ناتوان در پرداخت مالیات حقه دولت محترم
بازاری و کاسب جنساش روز به روز گرون تر می شه از خداشه کس نخره .
کاربر8.36راست میگه بعضی شغلهارانمیتونین تایین کنیدکه الان دارندمتضررمیشوندمن خودم کارگرروزمزدهستم قبل ازاین صبح وبعدازظهرسرکارمیرفتم حقوق من درماه میشد1900000تومان الان بعدازظهرتعطیل کردن شده 1400000تومان چون بعدازظهرها دوساعت اضافه کارمیرفتم میشد25000تومان وروزهای تعطیل هم مزدنداشتم والان برای خرج زندگیم ماندم بایدیک فکری به حال این مردم بکنندچون امثال من زیادند
پاسخ ها
اجناس وخوراکی مردم راگران نکنید کمک کردن تان پیشکش پیازشده ده هزارتومان پرتقال شده هشت هزارتومان
تا شما اطلاعات دقیق بدست بیاری یه عده از گشنگی مردن یه عده هم بخاطر چک های پاس نشده راهی زندان شدن
جیب مون نزنن کمک پیشکش