امیدیها به رهبری، هم نامه نوشتند هم ننوشتند!
یک عضو شورای مرکزی فراکسیون امید از نامهنگاری این فراکسیون با مقام معظم رهبری خبر داد، اما هنوز چند ساعتی از انتشار این خبر نگذشته بود که سخنگوی این فراکسیون این خبر را تکذیب کرد و گفت که «نگارش نامه یا مکاتبه با رهبر معظم انقلاب پیرامون موضوع اصلاح قیمت بنزین در فراکسیون امید مطرح نشده است.»
روزنامه اعتماد نوشت: یک عضو شورای مرکزی فراکسیون امید از نامهنگاری این فراکسیون با مقام معظم رهبری خبر داد، اما هنوز چند ساعتی از انتشار این خبر نگذشته بود که سخنگوی این فراکسیون این خبر را تکذیب کرد و گفت که «نگارش نامه یا مکاتبه با رهبر معظم انقلاب پیرامون موضوع اصلاح قیمت بنزین در فراکسیون امید مطرح نشده است.»
اینکه در آن حدود ۳، ۴ ساعت چه در میان امیدیهای پارلمان گذشت و چه شده که ابتدا قاسم میرزایینیکو، نماینده اصلاحطلب دماوند از نامهنگاری فراکسیون امید خبر میدهد و بعد از ساعتی فاطمه سعیدی، نماینده اصلاحطلب مردم تهران موضوع را از اصل و اساس تکذیب میکند، پرسشی بود که به سوژه اصلی بحث برخی کاربران فضای مجازی تبدیل شد. کاربرانی که بهرغم محدودیت این روزهای اینترنت، خود را به هر ترفند به توییتر رسانده بودند تا مگر از این تریبون، درباره این دو خبر ضد و نقیض گمانهزنی کنند.
اصل ماجرا اما چنانکه حالا محمدرضا تابش، نایبرییس نخست فراکسیون امید به «اعتماد» خبر داده، سادهتر از آن بوده که این گمانهزنیها به کار بیاید.
تابش و تایید هر دو روایت
محمدرضا تابش با ارایه توضیحاتی در این رابطه از جزییات و چند و چون ماجرا به «اعتماد» خبر داد. خبری که نشان میداد در نهایت نه لزوما آنچه قاسم میرزایینیکو، عضو شورای مرکزی فراکسیون امید در رابطه با تنظیم پیشنویس نامهای خطاب به رهبری در این فراکسیون بیان کرده، نادرست بوده و نه آنچه فاطمه سعیدی، در مقام سخنگوی این فراکسیون و در راستای تکذیب ارسال نامهای با این محتوا به دفتر رهبری، چراکه بنا بر توضیحات تابش، نامهای که میرزایینیکو از تدوین پیشنویس آن خبر داده بود، تهیه شده اما چنانکه سعیدی در ادامه عنوان کرده بود، هرگز مراحل تدوین چنین نامهای تکمیل و متعاقبا ارسال نشده است. به این اعتبار امیدیها در فاصله نسبتا کوتاه تصویب مصوبه سران سه قوه، اقدام به تدوین چنین نامهای کرده بودند اما پس از انتشار بیانات ایشان در درس خارج فقه، پیرو مشورت با رییس فراکسیون امید و رییس مجلس شورای اسلامی از ادامه پیگیریهای خود منصرف شدهاند.
در جلسه امیدیها چه گذشت؟
محمدرضا تابش در این رابطه گفته است: «در آن جلسه که با محوریت بحث افزایش قیمت بنزین تشکیل شد، گزارشی از دو منظر ارایه شد. نخست اقداماتی که عملیاتی شده یا قرار بود عملیاتی شود و دوم، اقدامات و کارهایی که باید عملیاتی میشد.» او با اشاره به اقداماتی که فراکسیون امید در دستور کار خود قرار داده تا در ادامه مسیر نسبت به عملیاتی کردن آن اقدام شود، گفت: «مهمترین مسالهای که باید مدنظر باشد، نظارت بر نحوه اجرای مصوبه افزایش قیمت بنزین به منظور به حداقل رساندن میزان اثرگذاری این مساله بر دیگر کالاها و خدمت همچنین مطالبه از وزرا و مسوولان امر جهت پاسخگویی به نمایندگان ملت به نحوی که افزایش قیمت بنزین منجر به افزایش لجامگسیخته سایر کالاها و خدمات نخواهد شد.
به بیان دیگر تاکید بر این بود که افزایش قیمت سایر کالاها و خدمات که در پی افزایش قیمت بنزین، امری ناگزیر بود، بهنحوی معقول و منطقی باشد و شاهد سوءاستفاده از این فضا نباشیم.» این عضو اصلاحطلب کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی همچنین از اقداماتی که بناست در جریان بررسی بودجه سال آینده کل کشور توسط اعضای فراکسیون امید در کمیسیون تلفیق بودجه همچنین صحن علنی مجلس دنبال شود، سخن گفت و در این رابطه توضیح داد: «بخش دیگر این اقداماتی که باید انجام شود، مربوط به اقداماتی است که باید در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۹۹ کل کشور مورد توجه قرار دهیم.»
نایبرییس فراکسیون امید پارلمان همچنین به اقدامات انجام شده این فراکسیون و اقداماتی که قرار بود انجام شود، اشاره کرد و گفت: «در این جلسه مجموعه این اقدامها تشریح شد. یکی از این اقدامها بحث طرح سهفوریتی توقف مصوبه سران سه قوه در ارتباط با افزایش قیمت بنزین بود که صحبت از آن مربوط به ساعات پس از اعلام خبر افزایش قیمت بنزین و پیش از بیانیات رهبری است. مورد دیگر نیز بحث طرح دوفوریتی بود که پیشبینی کرده بودیم اگر رهبری در این رابطه توصیهای داشتند، بر پایه آن توصیهها طرح را ارایه کنیم.
ارسال نظر