شیوع اختلال افسردگی در زنان دو برابر مردان است
پزشک متخصص اعصاب و روان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: شیوع اختلال افسردگی در زنان ۲ برابر مردان است.
خبرگزاری ایسنا: پزشک متخصص اعصاب و روان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: شیوع اختلال افسردگی در زنان ۲ برابر مردان است.
مریم صفایی افزود: افسردگی در زنان به دلیل تفاوت های هورمونی، تأثیرات زایمان، فشارهای اجتماعی و... بیش از مردان است.
وی با بیان این که افسردگی اساسی در بین اختلالات روانپزشکی بالاترین شیوع را دارد، افزود: متوسط سن شروع افسردگی حدود ۴۰ سالگی است و این اختلال در نواحی روستایی بیش از شهری شیوع دارد.
وی تصریح کرد: اختلالات اضطرابی، وسواس ها، وابستگی به الکل و سوء مصرف مواد همراهی زیادی با افسردگی دارد.
صفایی به تأثیر ژنتیک در این اختلال اشاره و اظهارکرد: اگر یکی از والدین مبتلا به افسردگی باشد، احتمال ۱۰ تا ۲۵ درصد این اختلال در فرزند بروز می کند و اگر هر دو والد مبتلا به افسردگی باشند، این میزان به ۲ برابر افزایش می یابد.
وی خاطرنشان کرد: خلق افسرده در بیشتر اوقات، احساس کاهش علاقه مندی به انجام کارها، کاهش چشمگیر وزن بدون رژیم غذایی و یا افزایش وزن و اشتها، کم خوابی یا پرخوابی، احساس خستگی یا از دست دادن انرژی، احساس گناه مفرط، سراسیمگی یا کند شدن در کارهای روزمره از علایم و نشانه های افسردگی به شمار می رود که وجود پنج علامت به مدت دو هفته در تشخیص افسردگی دارای اهمیت است.
نظر کاربران
هر۴نفر۱نفرروانین توایران ازبیکاری فقرنجومی که این دولت خواسته انجام دادوبالا۴۰ملیون نفرزیرخط فقربدون شغل ودرامدین هستن
با توجه به تحقیقات من تواین زمینه یکی از دلایل اصلیش تحصیلکرده بودن جمعیت ۶۵ درصدی خانومها و بیکار بودنش تو خونس ک حس خوبی نسبت به خودشون ندارن و هیچ فضای اشتغالی هم توی کشور نیست.
پاسخ ها
کاملا موافقم هیچ سرگرمی هم از نظر شغل و هم ازنظر تفریح وجود نداره مردم برا خوردن چیزی ندارن چه برسه به اینکه سرگرمی داشته باشن
به خاطر جامعه ی مردسالاره،سانسورچی سانسور میکنه ولی من بازم میگم،من افسردگی مزمن دارم،سالهاست دارم درمان میکنم ولی شرایط سختی رو میگذرونم،خیلی رو خودم کار کردم و شوهرم خیلی کمکم کرده ولی هنوزم تحت درمانم و زجر میکشم،دلیلشم اینه که بچه بودم مادر پدرم هر رفتار بدی رو با من میکردن با این توجیه که تو دختری و ما پسر میخواستیم،...تو جامعه ای که تا این حد مردسالاره و پسر رو به هر قیمتی به دختر ترجیح میده پدر مادرا از بچگی دختر رو منزوی نگه میدارن،تحقیرش میکنن،کتکش میزنن،بهش میگن اگه تو پسر بودی ما مشکلاتمون حل میشد و حالا که دختری باعث تمام بدبختیای مایی،یا یه جوری رفتار میکنن که اون دختر به خاطر جنسیتش که دست خودش نبوده احساس گناه کنه مشخصه که زنای اون جامعه افسرده ترین زنها میشن
زنها به هیچی قانع نیستند هیچی
بخاطر همینه که همیشه دنباله بهترین میگردند
شوهر میکنند هم باز دنباله یکی دیگه بهترش
مقایسه با اونیکی
پاسخ ها
دمت گرم،البته زنای ایرانی
زنها همیشه مغزشون مشغوله برا بزرگترش
از هر نظر هه هه
پاسخ ها
بزرگترش؟؟؟؟؟
الان این بزرگترش کیه؟
دلیل افسردگی زن ها، جامعه مردسالار ایرانه