۸۷۹۱۳۷
۱۲ نظر
۵۰۰۹
۱۲ نظر
۵۰۰۹
پ

ذوالنور: اقتدار پلیس باید حفظ شود

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قدرت موشکی‌ ایران بازدارنده است، گفت: روحیه دشمنان را به‌بهم ریخته است.

خبرگزاری تسنیم: حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مجتبی ذوالنوری در جلسه نهضت روشنگری پیرامون بررسی بیانیه گام دوم انقلاب در جمع کارکنان فرماندهی انتظامی استان قم، اظهار داشت: امروز مسائل متعددی در سطح جامعه، منطقه و دنیا مطرح است که نمونه آن را می‌توان به ساقط کردن پهپاد جاسوسی فوق پیشرفته آمریکایی توسط سپاه پاسداران اشاره کرد.

وی با بیان اینکه حادثه مذکور اتفاق بزرگی برای کشور و عظمت جمهوری اسلامی ایران را نشان داد، تصریح کرد: منصوب شدن سردار "سلامی" به فرماندهی کل سپاه که فردی توانمند و استراتژیست است کاملاً روحیه دشمنان را به‌بهم ریخته و پس از اندک زمانی از سوی رئیس‌جمهور آمریکا پیام صلح و سازش مطرح شد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از رخدادها حضور نخست‌وزیر ژاپن به‌عنوان سفیر آمریکا در ایران بود که اخبار دنیا نیز هفته‌ها بر روی این موضوع متمرکز شده بود، اما رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) شخص رئیس‌جمهور آمریکا را فاقد صلاحیت دریافت هیچ پیامی دانست و با این اقدام هیمنه و غرور ترامپ را زیر پا گذاشت و تحقیر کرد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: همان‌طوری که اگر پلیس سلاح خود را زمین بگذارد اشرار مسلط می‌شوند، آمریکا می‌خواهد ایران قدرت موشکی‌اش که عاملی بازدارنده است را زمین گذاشته و در این صورت با کشور وارد مذاکره شود.

وی گفت: به ایران می‌گویند از منطقه بیرون برو یکی نیست بگوید شما هزاران کیلومتر از خاک خود دور شده‌اید باید پاسخ دهید در این منطقه دنبال چه هستید؟

ذوالنوری افزود: جمهوری اسلامی ایران در منطقه‌ای پهپاد جاسوسی آمریکا را منهدم کرد که این کشور هواپیمای مسافربری ایرباس ایران را با قریب به ۳۰۰ مسافر مورد هدف قرار داد و این پیام رهبری را به ذهن متبادر می‌سازد که "دوران بزن در رو" تمام‌شده است.

وی سامانه پدافند "سوم خرداد" که پهپاد جاسوسی فوق پیشرفته آمریکا را منهدم کرد را از جمله ابزار بازدارنده و حداقلی جمهوری اسلامی ایران دانست که ساخت آن محصول تلاش سپاه پاسداران است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتشار فیلمی در شبکه‌های اجتماعی از برخورد پلیس با چند دختر جوان در یکی از پارک‌های تهران، گفت: ابتدا در رسانه‌ها برخورد فرماندهان با مأموران حاضر در صحنه مذکور منتشر شد و این سبب شد تا برخی نمایندگان موضع‌گیری لازم را نداشته باشند گرچه در ادامه برخورد با مأموران پلیس تکذیب شد.

ذوالنوری با بیان اینکه وقتی کار، انسانی است هر مأمور پلیسی ممکن است خطا کند، تصریح کرد: نباید زحمات نیروی انتظامی را با عملکرد یک فرد زیر سؤال برد و اگر تخلفی صورت گرفته در جای دیگری باید به آن رسیدگی کرد.

وی با مقایسه رفتار مردم و پلیس در ایران و آمریکا، گفت: در آمریکا یک جمله کلیشه‌ای وجود دارد (با پلیس چانه نزن) و افراد حق بحث کردن با پلیس ندارند، اما متأسفانه در ایران دو نفر تصادف می‌کنند و با ورود پلیس به صحنه، وی را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بایستی اقتدار پلیس حفظ شود متأسفانه همواره در موضوعات عده‌ای ورود پیدا می‌کنند تا پرده‌ای درست کرده و مجرم را نجات دهند، ما باید در پشت‌صحنه نیرو را به مسائل گوناگون توجیه کنیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علیرضا

    آقای ذوانور ، لطفاً کمی هم از حقوق بحق و قانونی مردم شریف ایران صحبت کنید .

  • محمد

    فساد زیاد شده .خیلی زیاد

  • بدون نام

    درود بر ذوالنور....

  • بدون نام

    برا هر چیزی که میخواد به نفع خودتون باشه مثال آمریکا را میزنید!

  • بدون نام

    هر جا که شما دوست دارید و میخواید به نفع خودتون تموم بشه دست به مقایسه میزنید و رفتار آمریکاییها خوب هست ولی بقیه مواقع مرگ بر آمریکا!

  • بدون نام

    اقتدار کجا بود هرکاری میکنیم سریع بازداشت

  • بدون نام

    وای جگر ...ذوالنور کی بودی تو؟

  • بدون نام

    سرپوش گذاشتن روی اشتباه ، از خود اشتباه ، اشتیاهتره ، باید تل الان یاد میگرفتی !

  • shohrehandy

    برای همینه که پلیس ایران در مقابل مجرمان و جانیان از اسلحه استفاده نمیکنه چون تبعات داره براش .

  • طاهری

    پلیس خودش اقتدارش را باید حفظ کند. عده ای در این اورگان زحمتکش خرابی میکنن. تمام مجموعه زیر سوال می‌روند. باید گزینشها حساس‌تر و دقیقتر باشد

  • بدون نام

    پلیس ایران‌ با آمریکا مقایسه نکن ما دعوی اسلامیت داریم پس پلیس ما باید مطابق با شرع اسلام رفتار نماید نه با پلیس آمریکا مقایسه شود اون دختر فکر کن دختر خودته‌

  • بی نام

    اگه قراره امریکا مثال و مصداق عملکرد ما باشه پس چرا انقدر باهاش دشمنی میکنید! اونجا امریکاست و اینجا ایران و انقلاب کردیم که بتونیم حقمون رو بگیریم و بهمون ظلم نشه حالا این ظلم از طرف هر کی میخواد باشه و اتفاقا ظلم پلیس از همه بدتره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج