صالحی امیری: شب انتخابات، روحانی ساعت ۱۰ به خانه رفت
سیدرضا صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک با برنامه دستخط شبکه۵ سیما مصاحبه ای انجام داد.
خبرآنلاین: سیدرضا صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک با برنامه دستخط شبکه۵ سیما مصاحبه ای انجام داد.
بخشهایی از اظهارات او را می خوانید:
*شهرداری را بنا به دلایلی به این نتیجه رسیدم که نباید بمانم. شرایط در شهرداری به نحوی رقم خورد که آن فضای پاک و محیط پاکی که جامعه انتظار دارد در آن شکل نگرفت. آلودگیهایی که در لایههای مختلف شکل گرفته و آدمهای جنگنده ای میطلبد که بتوانند بایستند و مقاومت کنند و بجنگند و همچنین نیاز به پشتوانههای محکمی هست.
*شورای شهر باید از این رویکرد عام گرایانه یا عوام گرایانه خارج شود و به رویکرد تخصصی برود. کسانی در شورا قرار بگیرند که بتوانند مسئلهای از سوی شهری را حل کنند. این که هر کسی با هر انگیزهای وارد شورا شود قطعاً کار شایستهای نیست اما نمیشود امروز بخواهید این الگو را پیاده کنید؛ زمان نیاز دارد. بی ثباتی در شهرداری سم مهلک است.
* شهر را نمیشود با سخنرانی و شورا اداره کرد. شهر نیاز به چهرههای قدرتمندی دارد که شهرداری را به مثابه یک کابینه ببینند. البته این را اینجا صریح بیان کنم که اگر در دوره قبل هم ثبات داشتیم به منزله این نیست که همهاش موفقیت بود و همه دستاوردهای بزرگ بود.
*آقای حناچی دو ویژگی مثبت دارد. اول اینکه حوزه تخصصی اوست. و نکته دوم این است که ایشان از حاکمیت به شهرداری آمده است. یعنی مسائل فرابخشی شهرداری را در حوزه شهر آشنا است که خودش سالیان سال وزارت مسکن در همین حوزه مسئولیت داشت. من شخصاً خیلی به موفقیت ایشان امید دارم و معتقد هستم ایشان در شهر موفق خواهد شد؛ مشروط بر اینکه همه با او همکاری کنند.
* تجربهای داریم که هرگاه بانوان در ورزشگاه حاضر شدند محیط ورزشگاه اخلاقیتر شده است. برعکس تصویری که در ذهنیت خیلی از بزرگان است که مسئله احتمال مفسده است، من صراحتاً عرض میکنم که حداقل در دو رویداد من حاضر بودم. همین رویداد اخیری که تیم پیروزی ما با ژاپن داشت و رویداد قبلی. این فرهنگ ایرانی است که وقتی نوامیس ما در محیطی وارد میشوند، همه مردها حرمت داری میکنند.
*من معتقدم شخص آقای روحانی قدرت بازسازی فضای فعلی برای رسیدن به نقطه مطلوب که در جهت تامین مطالبات مردم است، دارا هست.
*یکی از بزرگترین ظرفیتها و فرصتهای آقای دکتر روحانی حمایت اصلاحطلبان بوده است و اصلاحطلبان ظرفیت بزرگی هستند که همیشه حامی دولت بودهاند و امروز هم ظرفیت اصلی اصلاحطلبی، پشت دولت است و از آن حمایت میکنیم؛ این غیرقابل انکار است. اصلاحطلبان ظرف اصلی حمایت دولت هستند. بعد اعتدالگرایان و همچنین اصولگرایان...
*قبل از انتخابات۹۲با حضرت آیتالله هاشمی جلساتی داشتیم، از جمله درباره ریاست جمهوری به ایشان مراجعه کردیم. ایشان در جمع گفتند که از نظر من بهترین فرد در شرایط فعلی آقای روحانی است.بعد تاکید کردند ایشان خود را آماده کنند. بعد که ایشان کاندید شد، باز مراجعه کردیم فرمودند که آقای روحانی انصراف ندهد و بماند. به نظر من باید یک بار دیگر مجموعه وقایع ۹۲ در این کشور ثبت و ضبط شود، اما این نکته را فراموش نکنید که آقای هاشمی همیشه به دنبال این بود که خود را هزینه و فدای نظام کند و واقعاً در مسیر حرکت برای دفاع از نظام هیچ وقت احساس کوتاهی نمیکرد.
*یک خاطرهای از آقای روحانی نقل کنم شاید برای بینندگان عزیز جذاب باشد. شب انتخابات در سال ۹۲ تا صبح بیدار بودیم و تا اذان صبح با استانها تماس میگرفتم و نتایج آراء را میگرفتم. بعد آقای روحانی تقریباً ۱۰ - ۱۰:۳۰ شب بود که تصمیم گرفت به منزل برود. ما تاکید کردیم که شما باید امشب بیدار باشید و نگران که شمارش آرا مشکلی ایجاد نشود. ایشان فرمودند رهبری اجازه نمیدهد کسی در آراء دخالت کند؛ اجازه نخواهند داد.
*نظام در بعد از انقلاب از بداخلاقی لطمات زیادی دید و تا امروز هم دارد هزینه میپردازد. نکاتی را مطرح کردند که از اساس جعل و دروغ بود.
* عملکرد دولت و آن چه منعکس میشود فاصله زیاد دارد. بخش زیادی از تلاشهای دولت دیده نمیشود. حلقه واسط بین افکار عمومی و نهاد قدرت و دولت، رسانه است.
*هنوز هم اقتضای امنیت ملی این است که به قتلهای زنجیره ای پرداخته نشود. قتلها محصول دو تحلیل غلط از سوی دو جریانی بود که کجفهمی داشتند. قتلها محصول کجفهمی و خودسری عده محدودی بود که تعداد آنها کمتر از انگشتان دست بود.
واقعاً اینگونه بود و اصلاً ربطی به بدنه وزارت اطلاعات نداشت و ندارد و این ظلم بزرگی در حق این نیروهاست. دوم اینکه هیچ ربطی به نظام ندارد و نباید نظام را در این خصوص مذمت کرد. دو تحلیل غلط بود. عده ای کجاندیش فکر میکردند با حذف تعدادی از افراد که در فضای فرهنگی و فکری کشور فعالیت میکردند که آنها به این افراد دگراندیش خطاب میکردند، جامعه و انقلاب مسیر واقعی خودش را پیدا میکند. انحراف دوم گروهی بودند که خواستند خونخواهی از این جریان کنند.اما اجازه دهید این مسئله مهم و بزرگ فعلاً در همین جا بماند و روزی انشاالله آنهایی که باید حرف بزنند حرف خواهند زد، اما این دو نکتهای که عرض کردم دو نکته کلیدی بود و یک وجه مثبت داشت که دامن نظام از این آلودگی پاک شد.
*قضیه زهرا کاظمی به اعتقاد من سوء تدبیر بود. حقیقتاً نظام در این قضیه مظلوم واقع شد. چه معنی دارد که اگر یک نفر در گوشهای از این شهر در کنار زندان با خانمی درگیر شدند و این دوربین را کشید که عکس نگیرید و او گفت باید عکس بگیرم و بعد با هم گلاویز و درگیر شدند و ضربه زده و اتفاقاتی افتاده است، چه ربطی به نظام دارد؟ چرا نظام محاکمه شد؟ چرا امروز این میزان هزینه برای کانادا پرداخت کردهایم؟ همین الان هم قطعنامه ما را در حقوق بشر کانادا میبرد.
*در سال ۸۴آقای احمدینژاد تا یکی دو هفته قبل از انتخابات نظرسنجی نشان میداد پائین است.تا حدود ۸ درصد بود و بعد ۱۲ درصد بود و نشان نمیداد آقای احمدینژاد رای دارد. یک اتفاقی افتاد، بهمن رأیی شکل گرفت. یک باره ایشان بالا آمد و عمدتاً آن همذات پنداری بود که جامعه با ایشان انجام داد. بحث اشرافیگری و بحث فقر و بحث همزبانی با فقرا و توزیع ثروت بود. آن شعارهایی که داده شد جامعه احساس کرد این همان گمشده است .
نظر کاربران
خب رفته بفرمایید شام و ...ببینه از شبکه من و تو
بله آقای احمدی نژاد اگر بود بهتر هم میشد. خدا خیرش بده که مارو از پیمانکاری نجات داد و قرارداد معین شدیم.
قشر فقیر جامعه هنوزم طرفدار احمدی نژاد هست.
چون دنبال حق بود و هست
بقول شیر فرهاد برره : اینا که گفتی یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟
الان چیکار کنیم . ؟ دلمون بسوزه . ؟ همدردی کنیم ؟ خوشحال بشیم ؟ گریه کنیم ؟
ای کاش لابه لای خاطرات بی سرو ته تون ، راجب دلار های بی زبون ۴۲۰۰ تومانی هم میفرمودید که به باد رفت و به سامانه نیما برنگشت .
تو هنوز نفهمیدی که پرسپولیس ه نه پیروزی
این چرت و پرت ها را ول کنید پیاز فردا صادر میشه دوباره گرون میشه
کاش می رفت و بر نمی گشت
آدم عاقل باید این کار خوب میکردند
کاشکی می خوابیدی مردم را بیچاره گرفتار کردی
پاچه خوار...
پاسخ ها
واقعاً آخرشه....
به درک
این مملکت با این آدمها به جایی نخواهد رسید خدا بداد ملت و کشور برسد....