مردان مسن بچهدار نشوند
پژوهشگران "دانشگاه راتگرز"(Rutgers University) ایالات متحده آمریکا در مطالعه اخیرشان دریافتهاند، مردانی که در سنین بالا تصمیم میگیرند فرزند داشته باشند، سلامتی همسر و فرزند خود را در معرض خطر قرار میدهند.
خبرگزاری ایسنا: پژوهشگران "دانشگاه راتگرز"(Rutgers University) ایالات متحده آمریکا در مطالعه اخیرشان دریافتهاند، مردانی که در سنین بالا تصمیم میگیرند فرزند داشته باشند، سلامتی همسر و فرزند خود را در معرض خطر قرار میدهند.
مطالعه اخیر پژوهشگران آمریکایی نشان میدهد مردان نیز همانند زنان یک ساعت بیولوژیکی برای فرزندآوری دارند و اگر این امر را به تأخیر بیندازند، سلامت همسر و فرزند خود را در معرض خطر قرار میدهند.
طی این مطالعه، پژوهشگران دادههای ۴۰ سالهای را که اثرات سن پدران بر باروری، بارداری و سلامت فرزندان مورد بررسی قرار داده بود را مجدداً بررسی کردند.
"گلوریا بچمن"(Gloria Bachman) نویسنده این مطالعه و مدیر "مؤسسه سلامت زنان در دانشکده پزشکی رابرت وود جانسون در راتگرز"(Women's Health Institute at Rutgers Robert Wood Johnson Medical School) گفت: در حالی که به طور گسترده پذیرفته شده است که تغییرات فیزیولوژیکی که در زنان بعد از ۳۵ سالگی رخ میدهد میتواند بر روی بارداری و سلامت کودک تأثیر بگذارد، تغییراتی در بدن مردان بالای ۴۵ سال نیز رخ میدهد که در صورت فرزند آوری به سلامت همسر و فرزندشان آسیب وارد میکند.
از جمله عوارض فرزندآوری مردان در سنین بالا بر همسرانشان، میتوان به دیابت بارداری، پرهاکلامپسی و زایمان زودرس اشاره کرد.
پری-اکلامپسیا(Pre-eclampsia) از عوارض دوران بارداری و یک اختلال چندارگانی است که در ۳ تا ۵ درصد از حاملگیها رخ میدهد. این بیماری یکی از علتهای مهم مرگ و میر مادران باردار میباشد که باعث عوارض جنینی و مادری میشود. این عارضه بعد از هفتهٔ بیستم بارداری رخ میدهد و با فشار خون سیستولیک بیشتر از ۱۴۰ میلیمتر جیوه یا دیاستولیک بیشتر از ۹۰ میلیمتر جیوه که معمولاً همراه با پروتئینوری (وجود مقادیر غیرطبیعی پروتئین در ادرار) است تشخیص داده میشود.
از سوی دیگر، نوزادانی که در معرض خطر زایمان زودرس قرار میگیرند، دارای نمره آپگار پایین (نمره تعیین سلامت کلی نوزاد) و وزن کم هنگام تولد هستند و شانس ابتلای آنها به تشنج و نقایص مادرزادی مانند بیماریهای مادرزادی قلبی نیز بالا است. با افزایش سن کودکان، احتمال ابتلاء به سرطانهای دوران کودکی، اختلالات روانپزشکی و روانشناختی و اوتیسم نیز در آنها افزایش خواهد یافت.
به گفته بچمن، تمام این عوارض نتیجه کاهش تستسترون و تجزیه اسپرم است که به طور طبیعی در بدن مردان مسن رخ میدهد. مردان مسن حتی اگر سن همسرانشان زیر ۲۵ سال نیز باشد، باز هم با این مشکل مواجه خواهند شد. علاوه بر این، این مطالعه نشان داد که تعداد فرزندان متولد شده از پدران بالای ۴۵ سال طی ۴۰ سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
یافتههای این مطالعه در مجله "Maturitas" منتشر شد.
نظر کاربران
اینها فرضیه است ...پدر بزرگ من در هفتاد سالگی همسر چهارم خود را عروس کرد صاحب پنج فرزند سالم و تنومند هم شد...در صد سالگی فوت کرد وبچه های او از همسر چهارم همگی پزشک...استاددانشگاه .و.....شدن
پاسخ ها
احسنت به پدربزرگتان
اما فکر کنم ایشون استثنا باشن
ای تو ایران تازه تو سن 45 سالگی مرد از نظر اقتصادی بتونه تشکیل خانواده بده یا نده
نگفته همه مریض میشن گفته احتمالش افزایش پیدادمیکنه
اره تو راست میگی خخ
پس توليد مثل ملي چي ميشه !؟
اینها فرضیه است ...پدر بزرگ من در هفتاد سالگی همسر چهارم خود را عروس کرد صاحب پنج فرزند سالم و تنومند هم شد...در صد سالگی فوت کرد وبچه های او از همسر چهارم همگی پزشک...استاددانشگاه .و.....شدن
یکی بیاد به این صاحبخانه ما بگه 80سالشه زن سومش برده زایمان....خخخخ
پاسخ ها
اره تو هم داری راست میگی خخخخ
بس کنید این تبلیغای مزخرفو در مورد جنسیتتون
خودت بهش بگو دستور نده
لطفا هم مردان مسن و هم زنان مسن بچه دار شوند .و پیش به سوی جمعیت یکصدو پنجاه میلیون نفری ایران !!!!!!!!
چرته همش. بابای من پنجاه سالش بود من دنیا اومدم از همه بچه هاش باهوشتر و خوشگلترم والله.تامام
پاسخ ها
چرت نگو الان بابات ۸۰ سالشه
آره والا همش چرته..تغذیه خوب و سالم و خواب منظم و فعالیت بدنی مستمر داشته باش پنجاه ساله هم بچه دارشو هیچی نمیشه..اینا تبلیغ دشمنه دارن ملتو میترسونن تا بریم تا بیست سال آینده به سوی ایران سالمند..
احسنت.بابای من ۵۵ سالش بود برادرم به دنیا اومد،۵۷ سالگی خواهر کوچیکم به دنیا اومد.هر دو هم سالم وباهوش وتحصیل کرده هستن.چرا مردمو ناامید میکنید؟
از خود راضی هم که هستی
بچه دار نمی شوند.
پاسخ ها
چرت نگو.
حالا نظرات بهتر راچند بار انتشار بدهید چون اینهاهم بافرضیه فرقی ندارد وکاملا این نظرات اتفاق افتاده وفرضیه هم نیست
من ۴۱ سالگی یه بچه به دنیا آوردم و۴۵ سالگی یه بچه دیگه.هر دو سالم وبا زایمان طبیعی.البته تست غربالگری رو سه نوبت انجام دادم.یه دختر وپسر خوشگل دارم.بارداریم هم کاملا طبیعی وبدون دارو ودرمان بود. خانمها اصلا نگران سن نباشید اینا تبلیغه.آقایون هم همینطور.برا دلتون زندگی کنید.برا ازدواج هیچ وقت دیر نیست.همینطور که برا من وهمسرم دیر نبود.
اقتصاد همه چیز رو تحت تاثیر قرار میده. اگه اینجوری پیش بره ازدواج با زادو ولد کلا از بین میره. چیزی که می مونه رفع نیاز جنسی از هر طریقه