۸۴۳۸۱۰
۶ نظر
۵۰۱۳
۶ نظر
۵۰۱۳
پ

HTC باز هم ضرر کرد

سال ۲۰۱۸ در حالی برای شرکت اچ‌تی‌سی (HTC) پایان یافت که زیان‌دهی این غول تکنولوژی بسیار بیشتر از سودآوری آن اعلام شد.

خبرگزاری ایسنا: سال ۲۰۱۸ در حالی برای شرکت اچ‌تی‌سی (HTC) پایان یافت که زیان‌دهی این غول تکنولوژی بسیار بیشتر از سودآوری آن اعلام شد.

شرکت اچ‌تی‌سی ( HTC) که چند سال است در سراشیبی نزول و خطر ورشکستگی قرار گرفته است، حالا با ارائه گزارش مالی یک سالانه خود نشان داده است که همچنان در سراشیبی نزول قرار گرفته چراکه درآمدهای این شرکت بزرگ که روزگاری از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده موبایل در جهان بود و سهم قابل توجهی از بازارهای جهانی گوشی‌های هوشمند را به خود اختصاص داده بود،

با اینکه برای تمامی شرکت‌های تولیدکننده موبایل و گجت های هوشمند، سال ۲۰۱۸ میلادی سالی پر از سکوت رکود و آمارهای فروش پایین بود اما برای برخی از آنها نظیر شرکت تایوانی اچ تی سی، اوضاع بسیار نابسامان‌تر از حد تصور بود به گونه‌ای که انتشار گزارش یک سالانه از سوی این کمپانی، به وضوح نشان می‌دهد که ضرر و زیان اچ تی سی در طول یک سال گذشته بیشتر از سودآوری و درآمدزایی آن بوده و همین امر موجب شده است که اچ‌تی‌سی پرونده مالی ناخوشایندی را برای خود به ثبت برساند.

البته این در حالیست که این شرکت با توجه به روند نزولی که در سال‌های اخیر طی کرده بود، تمرکز خود را از تولید و عرضه گوشی‌های هوشمند به سایر بخش‌های تکنولوژی نظیر عینک‌های هوشمند مبتنی بر فناوری واقعیت مجازی و واقعیت افزوده گذاشته بود اما با این حال به نظر می‌رسد که باز هم نتوانسته ضرر دهی مالی خود را در بخش موبایل جبران کند.

بر اساس این گزارش که در وب سایت phonearena آمده است، سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۸ میلادی درآمد اچ تی سی به رقمی معادل ۱۳۲ میلیون دلار کاهش یافته که به معنای سود ناخالص ۹ میلیون دلاری است و وقتی که هزینه‌های جاری به خصوص هزینه‌های مربوط به بخش تحقیق و توسعه و همچنین بازاریابی از آن کسر شود، تقریباً معادل عدد سفر می‌شود که خود نشان دهنده وضعیت قرمز و هشدار برای این شرکت خواهد بود.

می‌توان گفت که تقریباً تمامی این اعداد موفقیت‌آمیز نیز مربوط به بخش فناوری‌های نوین نظیر واقعیت افزوده و مجازی است و همچنان بخش موبایل آن سهمی از سودآوری برای اچ تی سی ندارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چرا وقتی که هزینه‌های جاری به خصوص هزینه‌های مربوط به بخش تحقیق و توسعه و همچنین بازاریابی از آن کسر شود، تقریباً معادل عدد "سفر" می‌شود؟

    پاسخ ها

    • N .A .J .A

      خحخخخخ

    • بی نام؛

      تو بگو چند میشه

  • بدون نام

    کارش تمومه

    پاسخ ها

    • بی نام؛

      ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون دلار به یک شرکت بزرگ مثل فاکسکان یا مشابه اون بفروشند خیال خودشان هم راحت کنتد.

  • بدون نام

    چینی هاازهمه جلو خواهند زد!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج