۸۴۳۷۰۸
۵ نظر
۵۰۱۰
۵ نظر
۵۰۱۰
پ

توصیه‌های ۵ گانه آیت الله نوری همدانی به ظریف

آیت الله نوری همدانی از مراجع تقلید با بیان توصیه‌هایی پنج گانه به وزیر خارجه گفت: آنچه در سیاست خارجی باید توجه شود سه اصل عزت، حکمت و مصلحت است که مورد تاکید رهبری هم قرار دارد و در این مسیر گام برداشته می‌شود.

خبرگزاری فارس: آیت الله حسین نوری همدانی پیش از ظهر امروز در دیدار با ظریف وزیر امور خارجه با اشاره اختلافات و انتقادات در وزارت خارجه تصریح کرد: بنده معتقد هستم اختلاف داخلی و انتقادات نباید در سیاست خارجی منعکس شود چون موجب سوء استفاده دشمن خواهد شد؛ در مقابل دشمن باید وحدت خود را حفظ کنیم.

وی در ادامه توصیه پنجگانه‌ای به وزیر امور خارجه ایران داشت و گفت: آنچه در سیاست خارجی باید توجه شود سه اصل عزت، حکمت و مصلحت است که مورد تاکید رهبری است و الحمد لله در این مسیر گام برداشته می‌شود.

این مرجع تقلید تاکید کرد: سیاست ما بر اساس فرهنگ قرآنی و اسلامی است و بر این اساس با دنیا به غیر آمریکا و اسرائیل ارتباط داریم و طبق همان سه اصل باید داشته باشیم؛ اما اعتماد با ارتباط فرق دارد هیچگاه نباید اعتماد کرد چون طبق آیات قرآن هیچگاه کفار با ما کنار نخواهند آمد چون خوی سلطه گری و استعمار در وجود آنها است.

وی یادآور شد: در موضوع برجام دیدیم آمریکا به هیچ وجه قابل اعتماد نیست و اروپا هم مثل آمریکا چون جرات مخالفت ندارد بنا بر این باید محکم باشیم و مقابله کنیم چون اندکی نرمش موجب باج خواهی و زیاده طلبی خواهد شد. رهبر معظم هم فرمودند هرجا نرمش نشان دادیم ضرر کردیم و اعتماد مجدد به آمریکا نباید باشد.

آیت الله نوری همدانی تصریح کرد: امروز عربستان با پول آمریکا و اسرائیل و انگلیس با پول و تبلیغات وسیع اسلام هراسی و شیعه هراسی و ایران هراسی راه انداختن وزارت خارجه باید چهره حقیقی اسلام و تشیع را به دنیا نشان دهد.

وی گفت: ما معتقد هستیم مسؤولان وزارت خارجه افراد متدین و خیرخواه و پرتلاش هستند که ما تشکر و حمایت می‌کنیم و رهبری فرمودند آقای ظریف آدم متدینی هستند که برای ما حجت است.

این مرجع تقلید با اشاره اختلافات و انتقادات در وزارت خارجه خاطرنشان کرد: بنده معتقد هستم اختلاف داخلی و انتقادات نباید در سیاست خارجی منعکس شود چون موجب سوء استفاده دشمن خواهد شد. در مقابل دشمن باید وحدت خود را حفظ کنیم و از اختلاف جلوگیری کنیم؛ امام فرمودند هرجا اختلاف باشد دشمن از همان راه ورود پیدا خواهد کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • احمد

    حالا شما گفتید ظریف هم گوش کرد.

  • محمد مهدی عسکری

    مگه گوش میکنن اینا . هرچی نصیحت کنی انگار ...

  • بدون نام

    ظریف گوش نداره

  • بدون نام

    ظریف گوش نداره

  • س

    آقای همدانی بار ها گفتید به داد مردم برسید مگر حرف شما کسی از مسئولان نظام گوش نکردن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج