۸۳۴۱۸
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

پيشنهاد مرتضوی به وزیر روحانی چه بود؟

زماني كه حسن روحاني، علي ربيعي را به عنوان وزير پيشنهادي وزارتخانه تعاون، كار و رفاه اجتماعي دولت دهم پيشنهاد كرد، سعيد مرتضوي در جلسه‌اي به ربيعي پيشنهاد مي‌دهد كه وي را به عنوان عضو هيات امناي سازمان در دولت جديد انتخاب كند.

روزنامه آرمان: زماني كه حسن روحاني، علي ربيعي را به عنوان وزير پيشنهادي وزارتخانه تعاون، كار و رفاه اجتماعي دولت دهم پيشنهاد كرد، سعيد مرتضوي در جلسه‌اي به ربيعي پيشنهاد مي‌دهد كه وي را به عنوان عضو هيات امناي سازمان در دولت جديد انتخاب كند.

پيام نو نوشت: مرتضوي به علي ربيعي مي‌گويد در صورتي كه اين پيشنهاد را بپذيرد مي‌تواند راي اعتماد حداقل ۱۰۰ نماينده مجلس را در جلسه راي اعتماد براي وي تضمين كند.

ربيعي اين پيشنهاد سعيد مرتضوي را با قاطعيت رد مي‌كند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج