حضور شعبان بیمخها در قاچاق پوشاک
مبارزه با قاچاق پوشاک از ابتدای زمستان کلید خورد و با وجود لابی های گسترده و کارشکنی ها در اجرای آن تاکنون ۷۵ فروشگاه عرضه کننده پوشاک قاچاق، از سازمان تعزیرات تذکر گرفتهاند.
ایرنا نوشت: مبارزه با قاچاق پوشاک از ابتدای زمستان کلید خورد و با وجود لابی های گسترده و کارشکنی ها در اجرای آن تاکنون ۷۵ فروشگاه عرضه کننده پوشاک قاچاق، از سازمان تعزیرات تذکر گرفتهاند.
ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیستم آذرماه در اطلاعیه اعلام کرد: برای پشتیبانی همه جانبه از توسعه اشتغال و تولید کالاهای دارای صرفه اقتصادی، به دنبال اقدام های پیشگیرانه در حوزه مبارزه با قاچاق کالا، برخورد جدی با عرضه برندهای محرز پوشاک قاچاق از ابتدای دی ماه در دستور کار این ستاد قرار گرفته است.
این دستورالعمل بستری فراهم کرد تا چارچوب فعالیت نشان های تجاری فعال در کشور مشخص و زمینه ای برای فعالیت و عرض اندام تولیدکنندگان پوشاک داخلی فراهم شود.
طرح مقابله با قاچاق پوشاک با استقبال تولیدکنندگان داخلی و کارشکنی واردکنندگان و ذینفعان فعال در این عرصه روبه رو شد به طوری که نائب رئیس هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک از لابی های قدرتی که در این خصوص وجود داشته خبر داد و گفت که این افراد مانع اجرای این دستورالعمل در سه ماه گذشته شده است.
«بهرام شهریاری» بیست و ششم آذرماه در نشستی با خبرنگاران گفت «ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سازمان حمایت به دنبال مبارزه با قاچاق پوشاک هستند؛ اما همین امروز به ما اطلاع دادند که برخی ذینفعان سعی می کنند با مذاکره با مسئولان دولتی همچون وزیر کشور مانع از مبارزه با پوشاک قاچاق در سطح عرضه شوند.»
وی افزود: «این افراد سعی می کنند توجه مسئولان و مصرف کنندگان را از قاچاق به سمت نبود مواد اولیه و اختلال در بازار شب عید سوق دهند.»
** حضور شعبان بی مخها در قاچاق پوشاک
«شاهرخ جعفری» عضو اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک نیز درباره طرح مبارزه با قاچاق پوشاک، گفت: قاچاق پوشاک به دلیل سودآوری بالای آن جزو قاچاق های اول است که خیلی ها از طریق آن امرار معاش می کنند.
وی افزود: برای مقابله با قاچاق پوشاک باید بدنه دولت و بخش خصوصی با هم همکاری کنند البته در این میان «شعبان بی مخ» هایی نیز داریم که در حد استانداری، فرمانداری و ریاست جمهوری لابی می کنند.
این فعال در عرصه تولید پوشاک گفت: تاکنون ۴۲ شرکت خارجی فعال در صنعت پوشاک نشان های تجاری خود را ثبت کرده اند اما برخی از شرکت های نامعتبر که از قاچاق سود فراوان می برند، تمایلی به ثبت شرکت ندارند.
جعفری گفت: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با وجود کارشکنی ها بی محابا حرکت می کند چرا که اگر در این زمینه کوتاهی کنیم، باید در آینده با قاچاق پوشاک به صورت یک هنجار برخورد کنیم.
وی توضیح داد: در ۲ سال گذشته برخی فروشگاه ها تنها اقدام به برداشتن تابلوهای خود کردند اما همچنان اقدام به فروش کالاهای خود می کنند.
نظر کاربران
ای کاش جنس خارجی درایران ممنوع وهرکس درفروش ان دخالت کند جریمه سنگین شود
پاسخ ها
ساده لوح
متاسفانه نظارت و کنترلی بر قیمت کالا ها و اجناس وجود ندارد و به مردم خیلی اجحاف می شود وصدایشان هم به جایی نمی رسد.
به شرط اينكه توليد كننده هم به خريدار احترام بذاره و محصولي با كيفيت بالا و بهتر از محصول خارجي باشه و با قيمت مناسب
خوب اون وقت مثل بازار خودرو تولید کننده های داخلی پوست مردم را می کندند
باید کاری کنن که از نظر قیمت و کیفیت قابلیت رقابت داشته باشند
با توجه به ارزش پایین ریال در برابر ارز های خارجی قاعدتا باید محصولات ایرانی خیلی ارزان تر باشند
که البته این چرخه از ریسندگی پارچه تا تولید لباس را شامل می شود
فساد در ایران سیستماتیک شده و اکثر مسئولین بی کفایت در فساد مستقیم یا غیر مستقیم خواسته یا نا خواسته درگیر هستند
انگارهیچکس توی مملکت نیست وهرکس هرکاری دلش خواست انجام میدهد.شایددزد خودکدخداباشد.
دستاوردها...
چه کسی می تواند ادعا کند که انصاف ، تعهد به کیفیت ، استفاده از جنس بیضرر در تولیدات داخلی بیشتر از اون چینی یا هندیه یا در سطح انهاست ،حمایت « کورکورانه » از محصول داخلی ، خیانت به صنعت کشوره ، یک حبابه یه سرابه یه اشتباه جبران ناپذیره نمونه اش مافیا خودرسازان است .
شعبان بی مخ در پوشاک داریم که در حد استاندار و رییس جمهور لابی میکنه؟ یعنی با رییس جمهور لابی میکنه؟
روش نشده بگه بالاتر از رعیس جمهور. همه با هم تو این بخور بخور شریکند. جرات و جسارت وارد کردن اجناس خارجی و خودروهای اروپایی و آمریکایی و کره ای و ژاپنی رو آزاد کنید اونوقت ببینید مردم به کالاهای بنجل چینی و ایرانی نگاه نمیکنن چه برسه به حمایت و استفاده. اونوقت ایرانی مفهوم زندگی کردن بدون اجحاف رو لمس میکنه.
تماما دست خودشان است دروغ تحویل مردم میدند