هشدار پلیس؛ مراقب پیامکهای ناشناس باشند
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: شهروندان پیش از انجام هرگونه تراکنش مالی، پس از احراز هویت صاحب حساب بانکی مقصد، نسبت به انجام تراکنش مالی خود اقدام کنند.
خبرگزاری تسنیم: سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور از دستگیری یکی از مجرمین سابقه دار و حرفه ای در زمینه جعل و کلاهبرداری خبر داد که با ارسال پیامک، از گیرندگان پیامک درخواست واریز پول می کرد.
وی در توضیح این خبر گفت: در پی طرح شکایت با موضوع کلاهبرداری و ارجاع آن به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، مالباخته در پلیس آگاهی تهران بزرگ حاضر شد و در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: پیامکی مبنی بر درخواست واریز مبلغ یکصد میلیون ریال به شماره حساب ارسالی دریافت کردم؛ همزمان چون قرار بود که همان مبلغ را به حساب یکی از دوستان خود واریز نمایم ، فکر کردم که پیامک از طرف وی ارسال شده است؛ لذا از طریق دستگاه خودپرداز بانکی و بدون آنکه تماسی با دوست خود داشته باشم، مبلغ فوق را به شماره کارت ارسال شده واریز کردم ولی بعد متوجه شدم که از بنده کلاهبرداری شده است.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: با آغاز اقدامات ویژه پلیسی، کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی موفق به شناسایی یکی از مجرمین سابقه دار به نام "سعید . ر" ( ۴۰ ساله ) شدند ؛ در بررسی سوابق سعید مشخص شد که وی دارای سوابق متعدد کیفری به اتهام کلاهبرداری به همین شیوه و شگرد است و در حال حاضر نیز تحت تعقیب مراجع قضایی و انتظامی است. در ادامه رسیدگی به پرونده، کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی با شناسایی مخفیگاه متهم در نسیم شهر، با اخذ نیابت قضایی به این شهرستان اعزام و در مورخ پنجم آذرماه ۱۳۹۷ طی یک عملیات غافلگیرانه "سعید . ر" را دستگیر کردند.
وی گفت: در همان تحقیقات اولیه متهم صراحتا به بیش از دهها فقره کلاهبرداری به این شیوه و شگرد اعتراف کرده که با انجام اقدامات ویژه پلیسی تاکنون تعداد ۱۵ نفر از مالباختگان شناسایی شدند که در تحقیقات بعمل آمده از این تعداد مالباخته مشخص شد که متهم بیش از یکصد میلیون تومان از آنها کلاهبرداری کرده است.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت : در حال حاضر متهم با قرار قانونی در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد و تحقیقات پلیسی جهت شناسایی دیگر مالباختگان در دستور کار کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است .
نظر کاربران
تو کشور گل و بلبل این اتفاقات عادیه طرف چاقو میزاره زیر گلو جوونها مردم ساعت ،11شب به پلیس 110خبر میدی گزارش تهیه میشه باید گزارش پلیس و ببری کلانتری محل سرقت تا در کامپیوتر ثبت بشه بعد به دادگاه منطقه ذیربط مراجعه کنی تازه بهت میگن شاهد داری ساعت 11شب تو اتوبان اگر شاهد داشته باشی ارجاع میدن واحد ادا ره آگاهی شاهپور یعنی بخوای بری کره مریخ انقدر بدبختی نداری
پاسخ ها
ما مراقب هستیم ولی آیا پلیس فتا نباید جلوی اینها را بگیرد.
واقعا چرا با آنها برخورد نمیکنید ما ماندیم!!!!!!!
مجرم از کجا از مبلغ و زمان خبر داشته که دقیقا براساس آن پیامک را ارسال کند؟
این آقا اسمو فامیل دوستش را نمی دانست وقتی خود پرداز نامش را نمایان کرد آیا اسم دوست روا در تصویر دید