جعفرزاده: ۱۳ آبان منتظر فشارهای جدیتر باشیم
غلامعلی جعفرزاده؛ نایب رئیس فراکسیون مستقلین در روزنامه ایران نوشت: فشارهایی که در دوره اخیر به دولت و کشور وارد میشوند، یک واقعیت اظهرمن الشمس هستند. به احتمال زیاد بعد از ۱۳ آبان هم باید منتظر فشارهای جدیدتر و جدیتری باشیم.
غلامعلی جعفرزاده؛ نایب رئیس فراکسیون مستقلین در روزنامه ایران نوشت: فشارهایی که در دوره اخیر به دولت و کشور وارد میشوند، یک واقعیت اظهرمن الشمس هستند. به احتمال زیاد بعد از ۱۳ آبان هم باید منتظر فشارهای جدیدتر و جدیتری باشیم.
در داخل یک آسیب بزرگ در این شرایط وجود دارد و آن مربوط به ناهماهنگیای میشود که به نظر بین دستگاههای مختلف وجود دارد. ما هنوز نتوانستهایم از مرزهای رقابتهای نهادی در داخل کشور عبور کنیم و به سطحی از همکاری مؤثر در برابر فشارهای خارجی برسیم.
این وضعیت توازن مسئولیت و پاسخگویی را بین نهادهای مختلف کاملاً به هم زده و بر همین اساس به جز بار فشارهای ناشی از تحریم و مشکلات اقتصادی دولت را در معرض فشارهای روانی مختلف و البته پیچیدهای قرار داده است. تکمیل نبودن ترکیب دولت از جمله عواملی است که میتواند فشارپذیری دولت را در این شرایط به میزان قابل ملاحظهای افزایش داده و البته در مقابل توان تحرک و واکنش آن به این شرایط مخرب و منفی را هم کم کند.
در این وضعیت به طور قطع دولت میتوانسته برای تکمیل ترکیب خود از چهرهها و افراد متفاوت و کارآمدتری بهره بگیرد. بر همین اساس هم هر کسی میتواند انتقادات و ایرادات زیاد و متعددی را به ۴ گزینه معرفی شده وارد بداند. اما این تمام واقعیت موجود نیست، همچنین هنر سیاستورزی نیز در شرایط فعلی صرفاً بیان انتقاد علیه گزینههای معرفی شده توسط دولت نمیباشد.
چرا که صرفاً تأکید بر این دست ایرادات نمیتواند کارگشای شرایط امروز کشور شود. به عبارت دقیقتر کاری که مجلس باید انجام دهد تنها در قسمتی از آن مربوط به بیان این انتقادات میشود و قسمت دیگر آن که شاید مهمتر نیز باشد، اتخاذ تصمیمی منطبق با شرایط روز کشور است. شرایطی که قطعاً نمایندگان مجلس بسیار بیش از شهروندان معمولی در جامعه نسبت به آن دارای وقوف و اطلاع هستند.
دولت را در ساختار سیاسی ایران باید موتور محرکه کشور دانست. ما مشغول حرکت به سمت شرایطی هستیم که علی رغم همه ابهامها درباره فردای آن، یک نکته دربارهاش قطعی است و آن هم اینکه اجزای مختلف کشور و نظام برای ورود به آن شرایط باید از بیشترین استقامت جهت استفاده از بیشترین توان ممکن برخوردار باشند.
شک یک دولت با ترکیب ناقص آن هم در بخش اقتصادی خود حایز چنین ویژگیای نیست و در موقعیت منتهی به تشدید تحریمها نمیتواند راهبری مناسبی برای اقتصاد کشور داشته باشد. مضافاً اینکه ناقص ماندن کابینه در شرایط آغاز تحریمهای جدید امریکا و اقدامات تقابلی این کشور علیه ما پیام بسیار منفی از وجود اختلافات و عدم توانایی کشور در ساماندهی وضعیت خود دارد. در چنین شرایطی است که به نظر میرسد کامل شدن کابینه بیش از هر موقعیت دیگری یک امر واجب و حیاتی برای کشور باشد.
نظر کاربران
دولتی که بارای مردم سرکارآمده ازیک سو تحریم ها بهش فشار میاورد وازیک سو رقبای انتخاباتی وافراطیون ،باید بارئیس جمهور وهمکارانش همکاری کرد نه اینکه مقابلش ایستاد منافع شخصی را نباید برمصلحت جمع ترجیح داد .
ضمن تحلیل جامع این نماینده محترم عرض کنم مدیریت کشور با توجه به تکرار وجود دشمن آمادگی برای مقابله بلحاظ ذخیره سازی نیازهای اساسی چه در سطح کارخانه از نظر مواد اولیه وارداتی و چه در سطح نیازهای اساسی خانوار اقدام موثر انجام نشده برای همین کشور همیشه با این نحوه مدیریت دارای مشگل خواهد بود بهتر بود تمهیدات و تدابیر لازم قبل از رسیدن به این شرایط فراهم می شد
این نظریه درباره اینکه اختلافات داخلی باعث شده است که وضعیت کشور اسیب پذیر شد کانلا منطقی ودرسته وبیشتراین اختلافات در بدن دولت که مسولیت احرایی ووظیفه سنگینی داره اوضاع هرج ومرج اقتصادی رارقم زده وفشارسنگینی به مردم اورده ودولت مخصوصاشخص ریس جمهور با معرفی دوباره شریعمتداری بعنوان وریر کار رفاه متاسفانه به نوعی لج بازی دست میزند وباعث ازبین رفتن اعتمادعمومی شده ومیشود درست درجهت خواسته های دولت امریکا میباشد واما در مورد سیزدا ابان اگر دولت ومجلس های اول در جهت اصلاح رفتار خودشان تجدید نظر کنند ودست ازباندباری وخواسته های شخصی وسلیقه ای بردارند ازطرف امریکا وترامپ کاریی بیشتر ازاین که تا الان انجام داد برنمیاد درنهایت باید گفت که مسول اوضاع بسیار درناک فعلی ازقبیل تورم بیکاریی ورانت خواریی وفسادهای بزرگ اقتصادی وسلب اعتماد ومرتب امارهای دروغین درمورد اشتغال وغیره دولت دوقوه دیگر هستند امیدواریم عقلانیت بجای باندبازی حاکم شود
خدا با داد مردم برسه
وقتی با دنیا جنگ دارین همینه خوب ملت را بیچاره کردین
روحانی گفت هیچ اتفاقی نمیوفته
منتظر انتقال فشارهای جدید باشید
مردم بدبخت
والله شماها شعار گرانی ندین فشاری به مردم نمیاید
پس بهتر سکوت کنید وعجولانه غزاوت نکنید
این نماینده مجلس سخن رئیسجمهور آن شنیدی که گفت آمریکا دیگه بیشتر از این نمیتونه کاری کنه پس چرا باز داری فشار روانی به جامعه ایجادِمی کنی
الان هر چی داریم از انبارهاست ۶ ماه دیگه رو خدا به خیر کنه؟؟؟
اگر دولت به توصیه های رهبری درباره اقتصاد مقاومتی و تولید کالای با کیفیت داخلی و مبارزه با قاچاق کالا ، عمل می کرد الآن این همه گرانی ورتورم و رکود نداشتیم .دولت روحانی مثل طبل تو خالی است.
توی دل مردم را خالی نکن اینکار خیانت است بجای آن امیدواری بده در 13آبان هیچ اتفاق خاصی رو ی نمیدهد چون تحریمها ماهاست شروع شده
سیزده آبان اتفاق خاصی نخواهد افتاد...آمریکا هر کاری از دستش بر اومده انجام داده...غلط دیگه ای نمیتونه بکنه...
تاپایانسال منتظر۸۰تا۹۰درصدتورم باشیدتاالان۵۰درصدتورم داریم قحطی دلارباعثشه خدابدادمون برسه ایندفعه دیگه واقعاقحطی بزرگ در راه است
... خوبه که مربوط به لیست امیده ولی متاسفانه همیشه نامیدی را به اجتماع تزریق میکند
ببینم تو از کجا پیدات شد.خجالت بکشید چقدر مصاحبه بس کنید دیگه فکر میکنید شما چی داشتید هر چه دارید از سر این ملت است مثلا با این پیامت برای مردم جز ناراحتی کار دیگری هم بلد هستید .در مقابل شخصیتی همچون تو در کنگره امریکا دائما در حال دادن طرح وبرنامه هستند.اما شما چی دائما در حال غره غره کردن حرفهای اینو ان هستید بنوعی دنبال تیم برنده نه مبارز.