امیر پارسی: برخی ۲ هفتهای سریال مینویسند
امیر پارسی بازیگر قدیمی تلویزیون معتقد است در سالهای اخیر سریالها از محتوا خالی شدهاند و حضور نویسندگان و کارگردانهای تکراری در آثار تلویزیونی باعث فاصله گرفتن مردم از رسانه ملی شده است.
خبرگزاری مهر: امیر پارسی بازیگر نقش «اوستا» در آیتمهای نمایشی که دهه ۶۰ و ۷۰ از تلویزیون پخش میشد درباره فعالیتهای جدید خود گفت: این روزها بیشتر در رادیو ایران فعالیت دارم البته کارهای نمایشی هم دارم که هر از گاهی روی صحنه میرود.
وی در واکنش به اجرای آیتمهای نمایشی «سیاه بازی» توسط برخی جوانان که با کیفیت ضعیفی در تلویزیون پخش میشود، اظهار کرد: ما سالهای گذشته با نمایشهای «سیاه بازی» خیلی آشنا بودیم و در حین اینکه این نمایشها را در تلویزیون بازی میکردیم به تئاتر هم میرفتیم تا آگاهیمان بالا برود.
با این حال اکنون نوبت جوانهاست و باید وارد کار شوند تا تجربه کسب کنند ما هم زمانیکه وارد عرصه و کار شدیم جوان بودیم و سعی کردیم یاد بگیریم اما تفاوتی میان ما و جوانان امروز وجود دارد و آن هم این است که جوان امروز میخواهد خیلی سریع به اهدافش برسد و شتابزده کار میکند ولی ما حداقل ۱۵ یا ۲۰ سال کار کردیم و بعد از کسب تجربیات زیاد بود که نمایشهای «اوستا و عبدلی» را روی آنتن بردیم.
این بازیگر درباره اینکه چقدر این روزها برنامههای ترکیبی و سریالهای تلویزیونی برای مخاطب جذابیت دارد، بیان کرد: داستان سریالها معمولا تکراری است و چون جذابیتی برای مردم ندارد سراغ ماهواره میروند. ما قدیمترها به فیلم و سریالهایی که محتوایی نداشت «فیلمهای متری» میگفتیم چون به آنها آب میبستند و اکنون هم فکر میکنم برخی از سریالها چنین فضایی دارند.
پارسی توضیح داد: آن زمان برای کارهای نمایشی فکر میشد اما اکنون میشنوید که یک نفر در ۲ هفته یک سریال مینویسد و از طرفی هم نویسندگان و کارگردانان برخی از آثار دائم تکرار میشوند، مگر ذهن یک نفر چقدر ظرفیت دارد که پشتسر هم قصه تولید کند.
وی در پایان درباره حضورش در تلویزیون بیان کرد: در چند سال اخیر برای حضور در تلویزیون از من دعوت نشده است اما در این زمینه گلایهای هم ندارم چون معتقدم جوانترها باید وارد کار شوند. من هم این روزها بیشتر درگیر رادیو و تئاتر هستم و فکر میکنم همین فعالیتها برای من کافی است.
نظر کاربران
سلام،
این که خودشان سریال را بنویسند که خیلی خوب است!
آنهایی که با کپی برداری محض از یک سریال خارجی، فقط بخش هایی از آن را بخاطر محدودیت های پخش تغییر می دهند چه می فرمایید؟
هنگامی که خلاقیت و ایده از کار هنری حذف شود، صد رحمت به کارهای یدی.
و من ا... التوفیق