روحانی، عید قربان را به کشورهای اسلامی تبریک گفت
رییس جمهور در پیام های جداگانهای فرا رسیدن عید سعید قربان؛ عید طنین انداز شدن نوای اطاعت و درخشش زیباترین جلوه های بندگی در برابر خالق یکتا را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت.
خبرگزاری مهر: رییس جمهور اسلامی ایران، در پیام های جداگانهای فرا رسیدن عید سعید قربان؛ عید طنین انداز شدن نوای اطاعت و درخشش زیباترین جلوه های بندگی در برابر خالق یکتا را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت.
حجت الاسلام حسن روحانی در این پیام تصریح کرد:
"با کمال مسرت، فرا رسیدن عید سعید قربان، عید طنین انداز شدن نوای اطاعت و درخشش زیباترین جلوه های بندگی در برابر خالق یکتا را صمیمانه تبریک می گویم.
امیدوارم به یمن این عید فرخنده و با الهام گرفتن از آموزه های بلندمرتبه آن، تمامی مسلمانان جهان بتوانند مسیر تقرب و به اوج رسیدن در پیشگاه ملکوت را با سربلندی طی نموده و با تمسک به صفات والای پیامبران که همواره راهگشای خلق بوده اند و با رهایی از خویشتن خویش و با تسلیم در برابر معبود، بر خشونت، افراطی گری و زورمداری که گریبان گیر بشر امروز شده است، فائق آیند و شاهد گسترش صلح، آرامش، عدالت و دوستی در میان ملل اسلامی باشیم".
رئیس جمهور در بخش پایانی این پیام از خداوند متعال، سلامتی و موفقیت، سعادت و شادکامی و برابری، برادری، سرافرازی و شکوفایی را برای مسئولان، مردم و کشورهای اسلامی مسالت کرده است.
نظر کاربران
فقط تبریک یا تسلیت مشکل ایران حل شد .خخخخخخ
روحانی خوب کردی عید را به کشورهای اسلامی تبریک گفتی،به ما که عید نزاشنی ،دلمونم خون کردی،حالا وجدان خودتا قاضی کن ،این همون شرایطی است که پیش فروش کرده بودی؟؟؟
اینم که کارش شده تبریک و تسلیت گفتن
لازم نکرده تبریک بگی،،من خودم پدرم پدر پدرم اصلاح طلبیم،،ولی شرمنده شدم اینهمه جون کندم واسه رای جمع کردن برا اقای روحانی...شرمنده و متاثرم،،رای منو پس بده....
حسن ما نمی خواهیم تبریک بگویی زمانی تبریک تو قبول هست بری دریایهخزر را پس بگیری
عید قربان رو به مردم تبریک میگم علی برکت اله
تبریک گفتن به درد عمه ات میخوره با این بی ثباتی بازار وگرانی مردم امید داشتن حداقل سالی یک باز گوشت میخورن همونم زر مار شون کردی رفت بعد با کمال پرویی میای تبریک هم میگی واقعا شرمنده هستم
اون عزیزانی که هی میگفتن اونا بیان ایران جهنم میشه، تا۱۴۰۰باروحانی روحانی تنها نیست و با سیلی 23میلیونی زخممون کرده بودن ولی الان یا میگن رییس جمهور هیچ کاره اس یا شدن برعنداز
فرا رسیدن عید قربان بر شما هم مبارک
بع بع کنید عمو ببینه
ما هم قبل از اینکه عید قربان برسه قربانی سیاستهای غلط حضرت عالی شدیم
... ملت گرسنه هستن تبریک نان نمیشه ...
خدا به دادشان برسه چه اتفاقاتی میخواد براشون بی افته خدا میدونه
قربانی که مردم ایران پول ندارن یک کیلو گوشت بخرن؟ ازدری که فقر وارد شود ازپنجره ش دین وایمان فرار میکند ازچه دینی حرف میزنی حسن خان سیر چه داند گرسنه چه میکشد