ورود غول تراشهسازی به حوزه ارزهای دیجیتالی
شرکت TSMC بهعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تراشه در جهان قصد دارد از این پس به عرصه تولید تراشه برای ارزهای مجازی پا بگذارد.
خبرگزاری ایسنا: از آنجا که میزان استقبال از گوشیهای هوشمند در جهان به میزان قابل توجهی کاهش داشته است، شرکت TSMC بهعنوان یکی از تراشه سازان بزرگ جهان، تصمیم گرفته وارد عرصه تولید تراشه برای دستگاههای استخراج ارزهای دیجیتالی شود.
از آنجا که این روزها تب استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده در کشورهای مختلف جهان بالا گرفته است، کاربران و هکرهای بسیاری نیز از ابررایانههایی که پردازنده و کارت گرافیکهای بسیار قدرتمندی دارند، برای استخراج و ماینینگ ارزهای مجازی استفاده و در این طریق هم درآمدهای هنگفتی را کسب میکنند.
با توجه به آنکه استخراج و ماینینگ ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده توسط دستگاههای الکترونیکی موجود کار بسیار دشواری است و با تراشه پردازندههای معمولی بکاربرده شده در رایانه و گوشیهای عادی، قابل اجرا نیست و درصورتی که کاربران با تراشههای نه چندان قدرتمند دستگاههای خود اقدام به استخراج این ارزهای مجازی کنند، دستگاه موردنظر به شدت داغ کرده و پردازنده آن از کار خواهد افتاد.
بنابراین یکی از راههای افزایش درآمد شرکتهای تولیدکننده تراشه، میتواند تولید تراشه پردازندههای مخصوص بیت کوین ماینینگ به شمار رود تا تقریبا بتوانند از بازار راکد و بیتلاطم گوشیهای هوشمند جان سالم به در ببرند.
سی سی وی - مدیر عامل شرکت TSMC - در این خصوص عنوان کرده است: میزان رشد فروش شرکت ما در سال جاری ۲۰۱۸ میلادی تک رقمی بوده و از پیشبینیهای ما ۱۰ درصد کمتر بوده است. برآورد میشود با ورود به صنعت تولید تراشههای اختصاصی برای دستگاههای استخراج ارز مجازی، سودآوری و درآمد قابل ملاحظهای نصیب شرکت ما خواهد شد.
شرکت TSMC یک شرکت تایوانی است که در زمینه تولید تراشه مخصوص گوشیهای آیفون اپل فعالیت میکند و حالا نیز اعلام کرده که قصد ورود به صنعت ارزهای دیجیتالی را دارد.
درواقع، فناوری ارزهای مجازی از جمله بیتکوین که یک پول رمزنگاری شده است، این امکان را به کاربران میدهد که بدون نیاز به هیچ بانکی مبادلات مالی خود را انجام دهند و همچنین هویت طرفین معامله نیز ناشناس باقی میماند.
یکی از دلایلی که بسیاری از کشورها بخصوص در ابتدای آغاز بکار ارزهای مجازی نظیر بیت کوین، نقل و انتقالات پول از این طریق را ممنوع اعلام کرده بودند، همین ناشناس بودن مبدا و مقصد مبادلات پولی است و همین مساله این امکان را به مجرمان، تروریستها، سوداگران و قاچاقچیان ارز، مواد مخدر، دارو و اسلحه میدهد تا با خیال آسوده به فعالیتهای غیرقانونی و غیرمجاز خود ادامه دهند و از طرف نهادهای امنیتی و اطلاعاتی قابل ردگیری و پیگیری نباشند.
ارسال نظر