۷۴۷۰۲
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

سعه‌ صدر نظام دلیل آزادی خاتمی است

مجتبی ذوالنور کارشناس مسائل سیاسی گفت: خاتمی مثل کروبی و موسوی کله‌شق و قاطع به میدان نیامد تا زمینه لازم برای دستگیری‌اش فراهم شود.وی با بیان اینکه نکته دوم مسئله رافت، خویشتنداری و مصلحت‌اندیشی نظام است، افزود: در واقع سعه صدر نظام باعث شد وی اکنون آزاد باشد اما این به معنای این نیست که مستحق برخورد نیست.

خبرگزاری فارس: مجتبی ذوالنور کارشناس مسائل سیاسی به ادعاهای اخیر خاتمی درباره رفع حصر از سران فتنه اظهارداشت: خاتمی از عوامل موثر در فتنه ۸۸ است.

*خاتمی شخصیت شفافی ندارد

این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه با بیان اینکه نظام تا کنون به ۲ دلیل با خاتمی برخورد جدی نکرده تصریح‌کرد:‌ شخصیت خاتمی شخصیت دوگانه‌ای است و هیچ وقت شخصیت شفاف و یکسویه‌ای نداشته است.

ذوالنور ادامه داد:‌ خاتمی نه شجاعت لازم را دارد که روبروی نظام بایستد و تکلیف را روشن کند و نه عیار لازم را دارد که در نظام منشا آثار و برکات باشد؛ از این روگاهی در این سو و گاهی در سوی دیگر قرار دارد و در واقع نان به نرخ روز خور است.

*خاتمی ابتدا پرونده خود را در فتنه پاک کند بعد راجع به دیگران نظر دهد

این کارشناس مسائل سیاسی همچنین یادآور شد: خاتمی مثل کروبی و موسوی کله‌شق و قاطع به میدان نیامد تا زمینه لازم برای دستگیری‌اش فراهم شود.

وی با بیان اینکه نکته دوم مسئله رافت، خویشتنداری و مصلحت‌اندیشی نظام است، افزود: در واقع سعه صدر نظام باعث شد وی اکنون آزاد باشد اما این به معنای این نیست که مستحق برخورد نیست.

ذوالنور با تأکید بر اینکه خاتمی ابتدا اتهامات را از پرونده خود پاک کند و از لیست عناصر فتنه خارج شود، اظهارداشت:وی بعد از این اقدامات راجع به دیگران اظهار نظر نماید.

*دستگاه‌های ذیربط ملاک در حصر یا عدم حصر افراد هستند و ربطی به خاتمی ندارد

این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه سخنان خود تصریح‌کرد: ملاک در حصر یا عدم حصر یا زندانی شدن و زندانی نشدن افراد مربوط به دستگاه‌های ذیربط است؛ همانطور که حصر منتظری را شورای عالی امنیت ملی به ریاست خاتمی تصمیم‌گیری کرد از این رو تصمیم راجع به افرادی که متهم یا مجرم هستند به عهده دستگاه‌های ذیربط است و به خاتمی و دیگران ربطی ندارد.

*خاتمی حتی نمی‌تواند موجب هماهنگی در جبهه اصلاح‌طلبان شود

وی ادامه داد: مملکت صاحب‌نظر و سازوکار دارد و افراد غیرمسئول نباید فضاسازی غیرمسئولانه در تصمیمات دستگاه‌های رسمی نظام داشته باشند.

ذوالنور با بیان اینکه این حرف بی‌ربطی است بگوییم حمایت خاتمی موجب رأی‌آوری روحانی شده است، افزود: وی فرد بی‌تاثیری در جامعه است و حتی در جبهه اصلاحات نیز نظرش نمی‌تواند موجب هماهنگی شود.

*مردم در فتنه ۸۸ آخرین میخ را بر تابوت اصلاح‌طلبان وارد کردند

این کارشناس مسائل سیاسی در پایان خاطرنشان کرد: مردم در فتنه ۸۸ آخرین میخ را بر تابوت اصلاح‌طلبان وارد کرد، گفت:‌نظام در حال حاضر دارای بهترین اقتدار است و مردم با لبیک به رهبری حماسه سیاسی را خلق کردند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج