۷۴۱۲۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

اطلاعیه درباره ویزای فرودگاهی ۱۴ روزه مالزی

سفارت ایران در مالزی اعلام کرد که ویزای فرودگاهی ۱۴ روزه لغو نشده است.

خبرگزاری ایسنا: سفارت ایران در مالزی اعلام کرد که ویزای فرودگاهی ۱۴ روزه لغو نشده است.

بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کوالالامپور طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که بر اساس استعلام بعمل آمده از سازمان‌های ذیربط مالزی از جمله وزارت امور خارجه و اداره مهاجرت این کشور، کماکان روادید فرودگاهی به مدت ۱۴ روز برای اتباع جمهوری اسلامی ایران در مبادی ورودی این کشور صادر می‌گردد و تغییری در این روند ایجاد نشده است.

حسن قشقاوی، معاون وزیر خارجه ایران نیز دو روز گذشته گفته بود که هیچ تغییری در روند جاری اعطای روادید به ایرانیان در مالزی ایجاد نشده است.

وی تصریح کرد: در پی استعلام به عمل آمده توسط همکاران کنسولی ما از سفارت‌خانه‌های مالزی و اندونزی در تهران، معلوم شد که هیچ تغییری در روند جاری صدور روادید برای ایرانیان از جمله صدور روادید فرودگاهی دو هفته‌ای حاصل نشده و هموطنان کماکان می‌توانند علاوه بر دریافت روادید از سفارت‌خانه‌های مالزی در تهران، در فرودگاه‌ این کشور نیز روادید دریافت کنند.

این واکنش‌ها در حالی صورت می‌گیرد که خبرگزاری رسمی مالزی در گزارشی به نقل از زاهد حمیدی، وزیر کشور مالزی از لغو ویزای فرودگاهی ۱۴ روزه برای ایرانیان خبر داده بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج