امام جمعه اهواز: امیدی به کنترل ریزگردها نداریم
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه سالانه ۱۰ درصد بر مساحت کانونهای ریزگرد افزوده میشود گفت: ما هر قدر که برای کاشتن نهال تلاش و سرعت داشته باشیم اما شاید برای به ثمر رساندن این پروژه یک قرن نیز طول بکشد تا بتوان تمام کانونهای ریزگرد را نهالکاری کرد.
خبرگزاری تسنیم: عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه سالانه ۱۰ درصد بر مساحت کانونهای ریزگرد افزوده میشود گفت: ما هر قدر که برای کاشتن نهال تلاش و سرعت داشته باشیم اما شاید برای به ثمر رساندن این پروژه یک قرن نیز طول بکشد تا بتوان تمام کانونهای ریزگرد را نهالکاری کرد.
آیتالله محسن حیدری درباره مطرح کردن و پیگیری انتقال آب خوزستان توسط اعضای مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: ما موضوع را به تمام مسئولان و از همه بالاتر به مقام معظم رهبری رساندیم که ریزگردها معلول پروژه انتقال آب است.
وی افزود: با انتقال آب از خوزستان به استانهای دیگر زمینهای کشاورزی و مراتع خشکیده و تالابها نیز بیآب شده بنابراین تا وقتی که آب به این زمینها بازنگردد امیدی به کنترل ریزگردها نیست.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نهالکاری در کانونهای ریزگرد محلی بیان کرد: کارهایی مانند نهالکاری دیر پاسخ میدهد و زمانبر است همچنین سالانه ۱۰ درصد بر مساحت کانونها افزوده میشود؛ ما هر قدر که برای کاشتن نهال تلاش و سرعت داشته باشیم اما شاید برای به ثمر رساندن این پروژه ۱ قرن نیز طول بکشد تا بتوان تمام کانونهای ریزگرد را نهالکاری کرد.
وی تصریح کرد: هنگامی که آب آنقدر کم است که سادهترین کشتها برای کشاورز خوزستانی ممنوع شده پس با چه آبی میتوان نهالکاری کرد؟ ما واقعیتها را گفته بودیم و اکنون نیز بازگو میکنیم و امیدواریم تا مسئولان به خود بیایند و جنگ با طبیعت را دیگر ادامه ندهند.
حیدری تاکید کرد: خوزستان به اندازه کافی از جنگ تحمیلی متضرر شد و اکنون نیز با بحرانهایی مانند بیکاری و محرومیت روبهروست از سویی دیگر اکنون جنگ دیگری را به خوزستان تحمیل کردند و آن جنگ با طبیعت این استان است که آن را در انتقال و غیربهداشتی شدن آب شاهد هستیم.
نظر کاربران
من امیدی به زندگی ندارم ..آقا
من یک خوزستانی ام. مهمترین هدف من در سالهای آینده مهاجرت از خوزستانه. نبود امکانات که هیچ...هوایی هم واسه تنفس نیست. آب رودخونه ها هم که میبرن؛ پس زمین اینجا و هواش هم داغتر از گذشته میشه
نکنه تا حالا به وعده های پوشالی امید داشتی
یه دهه مردم فریاد زدند آب آشامیدنی نداریم ریز گردها آزاردهنده هستند سلامتی خانواده ها در خطره هیچ مسئولی پی گیری نکرد مردم هم مجبور به مهاجرت شدند بعد حاشیه نشین ها اغلب جایگزین مهاجران شدند
ما خیلی وقته مهاجرت کردیم هر چه گفتیم آب بده هوا نداریم درختهای نفس گیر رو قطع کنید بهداشت رو نظارت کنید امنیت هم نبود ما هم بهترین گزینه رو انتخاب کردیم مهاجرت از استان
به عنوان یک شهروند عرض میکنم که شما همیشه حرف الودگی وریز گرد میزنید بعدا گفتین ازصندوق وجای دیگهبرمیدارن تابیان عملیاتی بکنن به قول شما یک قرن طول میکشه دریابید تا کی مردمباید ریزگرد تحمل کنن