سندرز: ترامپ، باب تنش زدایی با ایران را بست
۰۳۹;برنی سندرز۰۳۹; سناتور ارشد و رقیب انتخاباتی هیلاری کلینتون در انتخابات درون حزبی سال ۲۰۱۶ ، اقدام ترامپ برای خروج از برجام را ۰۳۹;غیرعقلانی ۰۳۹; دانست و گفت : ترامپ با این اقدام ، باب تنش زدایی بین ایران و آمریکا را بست.
خبرگزاری ایرنا: 'برنی سندرز' سناتور ارشد و رقیب انتخاباتی هیلاری کلینتون در انتخابات درون حزبی سال ۲۰۱۶ ، اقدام ترامپ برای خروج از برجام را 'غیرعقلانی ' دانست و گفت : ترامپ با این اقدام ، باب تنش زدایی بین ایران و آمریکا را بست.
سندرز در یادداشتی که امروز(سه شنبه) در روزنامه گاردین انگلیس چاپ شد، با اشاره به اقدام 'غیرعقلانی' هفته پیش 'دونالد ترامپ' در رابطه با خروج از توافقنامه هسته ای ایران نوشت: ترامپ با این کار نتیجه سال ها تلاش مجدانه دیپلمات ها را به باد داد و باب امکان تنش زدایی بین ایران و آمریکا را بست.
این سناتور آمریکایی، ضمن تاکید بر ضرورت گفت وگو با دولت ایران و برقراری رابطه ای بهتر با مردم این کشور، گفت، این تصور که می توان مشکلات را با توسل به نیروی نظامی حل کرد، احمقانه است.
'توافقنامه هسته ای ایران صرفا توافقی بین آمریکا و ایران نبود بلکه شرکای ما در گروه پنج بعلاوه یک را نیز در برمی گیرد و از سوی شورای امنیت سازمان ملل تایید و تصویب شد. خروج ترامپ از برجام موجب تعمیق تنش ها با متحدان ما که همچنان از این توافقنامه حمایت می کنند، می شود.'
ترامپ با خروج از برجام و نیز خروج از توافقنامه آب و هوایی پاریس نشان داد که ترجیح می دهد اجماع صاحبنظران را نادیده می گیرد و به جای آن، به دنبال ایدئولوژی باشد که پیامدهای فاجعه باری برای امنیت دنیای ما دارد.
این اقدام ترامپ به توانایی آمریکا در زمینه مذاکرات آینده درباره توافقنامه های منع اشاعه هسته ای، مانند مذاکرات با کره شمالی، لطمه خواهد زد.
سندرز با بیان این نکته که تصمیم ترامپ برای خروج از برجام فاقد راهبرد است، افزود: ما باید برای گفت وگو با دولت ایران، برقراری رابطه ای بهتر با مردم این کشور و ایفای نقش سازنده تر ایران در منطقه تلاش کنیم.
مردم آمریکا از جنگ خسته اند و خواستار درگیر شدن در جنگ های بی پایان خاورمیانه نیستند و نگرانی من از این است که ترامپ در نهایت ما را به سمت جنگی دیگر سوق دهد. با نگاهی به انتخاب 'جان بولتون' به عنوان مشاور امنیت ملی ترامپ معلوم می شود که این نگرانی بی پایه و اساس نیست. این تصور که می توان مشکلات را از طریق توسل به نیروی نظامی حل و فصل کرد، احمقانه است.
نظر کاربران
یعنی زبان دموکراسی و دیپلماتیک آمریکایی برابر می شود با جنگ؟!خوب از لحاظ تاریخی اگر موضوع را بررسی کنیم در تاریخ نوپایی که این کشور دارد بدنه آن خالی از چنین افکار ستیزه جویانه به بهانه پیشرفت و تسلط خالی نیست
چه عجب یه عاقلی توشون پیدا شد که حرف حقو زد
آرامم یک آدم که زیادی سیر است
ولی این الاق بجای غرغر لقد می زند انشا الله که دمومبش را خواهیم برید؟ بزودی
این بنده خدا که نا نداره حرف بزند