سه اولویت مدیریت شهری تهران در سال جدید
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران سه اولویت مدیریت شهری در سال جدید را تشریح کرد.
خبرگزاری ایسنا: عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران سه اولویت مدیریت شهری در سال جدید را تشریح کرد.
حجت نظری در گفتوگو با ایسنا، با تشریح اولویتهای مدیریت شهری در سال جدید، گفت: قطعا یکی از اولویتهای مهم مدیریت شهری در سال ۹۷، توجه به حوزه حمل و نقل و ترافیک است.
وی با بیان اینکه در بحث حمل و نقل بخصوص ریلی باید جدیتر وارد شویم، گفت: با اینکه نیازمند احداث خطوط جدید مترو هستیم اما اولویت ما باید تجهیز و بهروزرسانی خطوط فعلی باشد چرا که در حال حاضر فاصله حرکت قطارها در برخی خطوط زیاد است و این مساله علاوه بر افزایش تراکم مسافر، موجبات نارضایتی مردم را نیز فراهم کرده است و بر همین اساس لازم است به سمتی پیش رویم که قطارها افزایش یابند و قطارهای فعلی نیز نوسازی شوند.
وی با بیان اینکه لازم است که ناوگان اتوبوسرانی نیز نوسازی و افزایش یابد، گفت: متاسفانه حدود نیمی از اتوبوسهای موجود فرسوده است و حدود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس کم داریم و امیدواریم بتوانیم در سال جاری تا حد قابل توجهی این کاستیها را جبران کنیم.
نظری با بیان اینکه توجه ویژه به مسائل فرهنگی و اجتماعی شهر در دستور کار قرار خواهد گرفت، گفت: ما در حوزههای فرهنگی و اجتماعی رویکرد متفاوتی داشتیم و اتفاقاتی که در راستای خواست عمومی بود رخ نداده و شهرداری عمدتا در گذشته کارهایی را انجام میداده که در حیطه وظایف و ماموریتهای شهرداری نبوده است و بیشتر شهرداری مایل بود که در حوزههای ماموریتی بهزیستی، وزارت ارشاد، میراث فرهنگی و ... وارد شود و این مساله عملا باعث شد که شهرداری را از پرداختن به ماموریتهای اصلی فرهنگی باز دارد.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه شهرداری باید در حوزه فرهنگی به ریل اصلی خود برگردد، گفت: در این راستا لازم است شهرداری به بحث سلامت جسم و روان جامعه توجه ویژهای کند و از طریق توسعه ورزش، نشاط اجتماعی و جلب مشارکت بیشتر مردم زمینه را برای کارهای فرهنگی فراهم کند.
وی با بیان اینکه اصلاح ساختار و چارت اداری شهرداری تهران از دیگر ماموریتهای مدیریت شهری در سال جدید است، گفت: متاسفانه شاهدیم در بخشهایی از شهرداری تهران موازیکاری صورت میگیرد مثلا در حوزه فرهنگی هم معاونت فرهنگی و اجتماعی فعال است و هم سازمان فرهنگی و هنری و این در حالی است که در حوزه حمل و نقل نیز علاوه بر معاونت حمل و نقل، سازمان ترافیک نیز فعال است و این موازیکاریها تا حد زیادی شهرداری را دچار اصطلاک درونی کرده است که میتوان با اصلاح ساختار، هزینهها را کاهش داد.
نظر کاربران
آخر سال
میبینم