۶۹۵۵۳۲
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

کاهش تولید نفت در سال ۲۰۱۹ ادامه می‌یابد

خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان گفت: اعضای اوپک در سال ۲۰۱۹ نیز به هماهنگی با روسیه و دیگر تولید کنندگان غیراوپکی در زمینه محدود کردن عرضه نفت با هدف کاهش ذخایر جهانی نفت به سطوح مورد نظر ادامه خواهند داد.

تسنیم نوشت: خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان گفت: اعضای اوپک در سال ۲۰۱۹ نیز به هماهنگی با روسیه و دیگر تولید کنندگان غیراوپکی در زمینه محدود کردن عرضه نفت با هدف کاهش ذخایر جهانی نفت به سطوح مورد نظر ادامه خواهند داد.

به گزارش رویترز، خالد الفالح در مصاحبه ای در واشنگتن گفت: «ما مطمئنا می دانیم که تا رسیدن حجم ذخایر به سطحی که ما آن را عادی تلقی می کنیم، مقداری زمان لازم است و ما تا اواسط سال یعنی زمانی که در وین تشکیل جلسه بدهیم، این موضوع را رسمیت خواهیم بخشید.»

وزیر انرژی عربستان افزود: «امیدواریم که تا پایان سال به مکانیزمی رسمیت ببخشیم که به موجب آن در سال ۲۰۱۹ همکاری کنیم.»

وی در ادامه گفت، «مشخص نیست که در سال ۲۰۱۹ چه مقدار عرضه نفت لازم خواهد بود.»

فالح قبلا گفته بود: «اوپک به جای پایان دادن یکباره توافق کاهش تولید بهتر است به صورت آرام کاهش عرضه را خاتمه دهد.»

فالح گفت: «این موضوع در میان تولید کنندگان به صورت عمومی مورد پذیرش است که هماهنگی بیشتر «لزوما به معنای حفظ سطح فعلی کاهش تولید نیست.»

این تنها بدان معناست که این مکانیزم جواب داده و آنها متعهد به همکاری در چهارچوب این مکانیزم برای یک دوره طولانی تر شده اند.

توافق کاهش تولید میان اوپک و تولید کنندگان غیراوپکی از جمله روسیه که از ژانویه ۲۰۱۷ اجرایی شده موجب شده تا قیمت نفت به حدود ۷۰ دلار در هر بشکه افزایش یابد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    جای بسیار تعجب داره سال 2919!!!وااآآآ حضرات آل صعود اگر تا پایان سال جاری اجازه بدن، بس کار بزرگی کردین!! کی مرده یا زنده تا 2019!!!!!!!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج