۶۸۲۷۹
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

آغاز مراسم رژه ۳۱ شهریور با حضور روحانی

مراسم رژه روز ۳۱ شهریورماه گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور رئیس جمهور در جوار حرم بنیانگذار انقلاب اسلامی آغاز شد.

خبرگزاری مهر: مراسم رژه روز ۳۱ شهریورماه گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور رئیس جمهور در جوار حرم بنیانگذار انقلاب اسلامی آغاز شد.

در این مراسم که امسال از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار می شود یگان های پیاده و محمول نیروهای مسلح از جلوی جایگاه سان و از مقابل رئیس جمهور و فرماندهان ارشد نظامی عبور خواهند کرد.

در این مراسم که برای اولین بار حضور دکتر حسن روحانی رئیس جمهور دولت یازدهم برگزار خواهد شد آخرین توانمندی های دفاعی و نظامی کشور و نیروهای مسلح به نمایش گذاشته خواهد شد.

در این مراسم علاوه بر رئیس جمهور، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، مشاور عالی رهبر معظم انقلاب در امور نظامی، فرمانده کل ارتش، فرمانده کل سپاه، وزیر دفاع و فرماندهان نیروهای چهارگانه ارتش و سه گانه سپاه حضور دارند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج