۶۷۹۰۳
۲ نظر
۵۰۰۵
۲ نظر
۵۰۰۵
پ

نمایندگان ایران وارد نیویورک شدند

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که بامداد چهارشنبه در رأس هیئتی به منظور شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل راهی آمریکا شده بود، وارد نیویورک شد.

خبرگزاری فارس: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که بامداد چهارشنبه در رأس هیئتی به منظور شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل راهی آمریکا شده بود، وارد نیویورک شد.

سیدعباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین‌المللی، مجید تخت‌روانچی معاون اروپا و آمریکا و امیرحسین زمانی‌نیا، ظریف را در این سفر همراهی می‌کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی در این سفر ضمن شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد با برخی از همتایان خود از جمله ویلیام هیگ وزیر خارجه بریتانیا دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

ظریف و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز قرار است در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با یکدیگر دیدار و به رایزنی بپردازند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پویا

    امیدواریم ظریف در یک حرکت ظریف بتونه با دنیا روابط دوستانه برقرار کنه
    البته قطعا هیچکس مثل دکتر احمدی نژاد نمیشه ادبیات دیپلماتیک ایشون در حد بوندس لیگا بلکم چمپیونز لیگه

  • دانیال

    موفق باشند انشاالله

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج