۶۶۸۷۴۳
۳ نظر
۵۰۱۹
۳ نظر
۵۰۱۹
پ

شوخی منشوری «قیمت» با مهران مدیری

در این فیلم قیمت قطعه‌ای از پازل را نشان می‌دهد و می‌گوید: «فکر کنم این دکمه شلوار مدیری باشه»! شوخی که سوژه طنز کاربران شبکه‌های اجتماعی هم شد.

برترین‌ها: کاراکتر جذاب «قیمت» در برنامه «دورهمی» توانسته با استقبال مخاطبان همراه شود. کلیپ شوخی قیمت با پازل مهران مدیری روز گذشته در فضای مجازی دست به دست چرخید و بسیاری را خنداند. در این فیلم قیمت قطعه‌ای از پازل را نشان می‌دهد و می‌گوید: «فکر کنم این دکمه شلوار مدیری باشه»! شوخی که سوژه طنز کاربران شبکه‌های اجتماعی هم شد. کاربری نوشت: «شوخی‌های «بیییییب» دورهمی دیگه یواش یواش داره خیلی تند می‌شه.» و کاربری در کامنتی نوشت: «دورهمی فیلتر نشه، صلوات.»
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
شوخی منشوری «قیمت» با مهران مدیری
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
فقط با هوش مصنوعی سالی 360 میلیون درآمد داشته باش!
فقط با هوش مصنوعی سالی 360 میلیون درآمد داشته باش!
فرقی نمی‌کنه دانشجویی، کارمندی، خونه‌داری یا هرچی! ابزار‌های پولساز هوش مصنوعی رو رایگان یاد بگیر و کسب درآمد کن!
همین الان رایگان یاد بگیر!

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    نه عزیزم این جور برنامه های سوپاپ اطمینان رو با مجوز از بالا پخش میکنن که مردم فهیم ما بدبختی هاشون رو فراموش کنن و بگن واااای چقدر آزادی داریم

  • غریبه آشنا

    این وسط فقط مهران مدیری که به فکر مردم برای هر برنامه۶۰ میلیون می گیره خسته نباشی آقای مدیری

  • بدون نام

    برنامشون عالیه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج