۶۶۷۸۷
۳ نظر
۵۰۰۲
۳ نظر
۵۰۰۲
پ

توقف تولید در برخی از شرکت‌های خودروساز

براساس جدیدترین آمارهای رسمی تولید خودرو در برخی از شرکت‌های خودروسازی متوقف شده است.

خبرگزاری ایسنا: براساس جدیدترین آمارهای رسمی تولید خودرو در برخی از شرکت‌های خودروسازی متوقف شده است.

براساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت، در مرداد ماه امسال در سه شرکت خودروسازی راین، خودروسازی مدیران و کرمان موتور تولید خودرو به صفر رسیده است.

خودروسازی راین محصولاتی چون وولیکس C۳۰، خودروسازی مدیران انواع محصولات ام‌وی‌ام و کرمان موتور انواع محصولات لیفان و جک را تولید می‌کند.

همچنین در پنج ماهه نخست امسال نیز تولید انواع خودرو در خودروسازی راین با کاهش ۹۲.۶ درصدی از ۵۰۱ دستگاه به ۳۷ دستگاه کاهش یافته است.

در خودروسازی مدیران نیز در پنج ماهه نخست امسال تولید انواع خودرو با کاهش ۷۰.۱ درصدی از ۱۷ هزار و ۲۷۲ دستگاه به ۵۱۵۹ دستگاه کاهش یافته است.

در شرکت کرمان موتور نیز تولید پنج ماهه این شرکت صد درصد کاهش یافته است به‌گونه‌ای که از ۱۷۸۸ دستگاه به صفر رسیده است.

مرداد ماه امسال تولید در دیگر شرکت‌های خودروسازی از جمله گروه بهمن ۷۵.۳ درصد، سایپا ۲۵.۲ درصد، پارس خودرو ۷۱.۹ درصد و ایران خودرو ۲۲.۲ درصد کاهش یافته است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حمیدرضا

    نتیجه سوء استفاده از مردم همینه
    انواع خودروهای بی کیفیت رو چندین برابر قیمت میدین به مردم آخرش میشه این
    به نظر من مافیای خودرو در ایران چه ایران خودرو چه سایپا چه مدیران خودرو و ... ور شکست بشن خیلی بهتره ،،، چرا ؟ چون برای خالی کردن جیب ملت و سوء استفاده از شرایط کیسه دوختن
    اگر فروش ماشین به قیمت پائین برای شما خودرو سازان به صرفه نیست و باعث ضرر و زیان به شما میشود پس چرا به عراق و سوریه ،خودرو ها رو یک پنجم قیمت داخل تحویل عراقیها و سوری ها میدهید
    این روند حتی اون موقع که کارخانه مونتاژ در عراق رو راه اندازی نکرده بودید وجود داشت

  • بدون نام

    دست پخت محموده!

  • علی

    با این قیمتها مردم پول ندارن که بخرن.اگه داشته باشن میرن ماشینهای دسته دوم میخرن.باز مملکتمون شد دهه شصت و هفتاد پر ماشین قراضه. متاسفم.لعنت به مدیریت ضعیف

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج