۶۶۵۳۹۱
۶ نظر
۵۰۱۷
۶ نظر
۵۰۱۷
پ

رمزگشایی از رازهای آقای ضرغامی در خیابان پاستور

عزت الله ضرغامی گویا قصد ندارد یک بار دیگر برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری تا دقیقه نود منتظر بماند. او از همین حالا تلاشش را آغاز کرده و نمی خواهد که بعد از انتخابات بعدی نیز در دفتر فعلی اش در میدان پاستور با فعالان سیاسی صبحانه میل کند. چند ساختمان آن طرف تر نهاد ریاست جمهوری است و رئیس اسبق سازمان صدا و سیما گمان می کند که راه رسیدن به آن کرسی چندان دور نیست.

نامه نیوز: عزت الله ضرغامی گویا قصد ندارد یک بار دیگر برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری تا دقیقه نود منتظر بماند. او از همین حالا تلاشش را آغاز کرده و نمی خواهد که بعد از انتخابات بعدی نیز در دفتر فعلی اش در میدان پاستور با فعالان سیاسی صبحانه میل کند. چند ساختمان آن طرف تر نهاد ریاست جمهوری است و رئیس اسبق سازمان صدا و سیما گمان می کند که راه رسیدن به آن کرسی چندان دور نیست.

حالا باید دید که ضرغامی دلخوری هایش از جمنا را کنار گذاشته یا خیر. هرچه باشد آن ها در انتخابات قبلی با چراغ سبزهایی به او فرصت ثبت نام داده اما در نهایتا قالیباف و رئیسی را انتخاب کردند. برخی تحلیل گران سیاسی اصولگرا معتقد بودند که ضرغامی می تواند در جریان مناظرات تلویزیونی پاس گل های خوبی به کاندیدای اصلی بدهد اما جمنایی ها تحت تاثیر چیدمان و لابی هایی از سوی برخی نامزدهای این جریان که رتبه های اول را در چند نفر انتخاب شده برای ثبت نام داشتند این ظرفیت را نادیده گرفتند. رویکرد جبهه مردمی نیروهای انقلاب موجبات دلخوری هایی را فراهم کرد، چنانچه وقتی ضرغامی در یکی از جلسات جمنا از دلخوری های امثال جلیلی سخن می گفت،برخی گمان کردند که حرف دل خود را می زند.

رویکرد ضرغامی در ماه های بعد از انتخابات اما نشان می دهد که او قصد کوتاه آمدن ندارد و احتمالا این بار چندان هم دل به حمایت جمنا نمی بندد. از همین رو است که می کوشد از خود چهره ای معتدل و میانه ترسیم کند. ضرغامی این روزها همان کسی است که هم با محمدعلی ابطحی صبحانه می خورد و هم با پرویز فتاح. دیگر خبری از سازمان عریض و طویل صدا و سیما نیست و ضرغامی برای بیان مواضع خود با حداقل امکانات یعنی همان صفحه اینستاگرام و تلگرام می سازد. از یک سو عکس بستنی تعارف کردن حجت الاسلام سید رضا تقوی را منتشر کرده و از سوی دیگر راهکار امام جمعه موقت تهران برای رواج دین را پس می زند و می نویسد: « کلام غیردقیق، زمینه‌ساز فهم نادرست و بروز فتنه است. راه حل معضلات فرهنگی - اجتماعی افزایش بودجه حوزه های علمیه نیست!» او حتی نسبت به تعبیر حجت الاسلام صدیقی از معترضان نیز واکنش نشان داد و تاکید کرد: « تعبیر کلی "آشغال" در مورد معترضین، مشابه "خس و خاشاک" هزینه ساز است».
ضرغامی این روزها در ماجرای سپنتا نیکنام موضع جالبی دارد .ضرغامی این روزها وقتی قرار باشد به اظهارات ترامپ واکنش دهد آن بخش از حرف هایش که به خلیج فارس مربوط بوده را انتخاب و یادآوری می کند که روی سنگ قبر برخی سربازان آمریکایی نام خلیج فارس درج شده است.

عکس های ضرغامی با بچه های بوشهر، بچه های خزانه و ... فضای انتخابات را یادآوری و مخاطب را مطمئن می کند که در این کادر یک کاندیدای ریاست جمهوری جای گرفته است. کاندیدایی که هنوز معلوم نیست به عنوان نامزد اصلی جریان اصولگرا مورد حمایت قرار می گیرد یا نهایتا نقش پوششی ایفا می کند.

عملکرد و رویه ضرغامی در ماه های اخیر نشان می دهد که او قصد دارد به چهره ای معتدل و میانه در اردوگاه اصولگرایی بدل شود. یک نکته اما مبهم است و قطعا تا روزهای قبل از انتخابات ریاست جمهور روشن نخواهد شد. باید منتظر ماند و دید که ضرغامی برای خود چه جایگاهی قائل است. اینکه او قصد دارد به کاندیدای نهایی اصولگرایان تبدیل شود یا تنها سعی می کند در فقدان شیخوخیت از خود یک برند بسازد؛ به این زودی ها مشخص نخواهد شد.

اینکه تصمیم ضرغامی چیست فقط یک روی سکه است، روی دیگر واقعیت های موجود است. واقعیت هایی که شانس تبدیل شدن ضرغامی به کاندیدای اصلی اصولگرایان را از او می گیرد. بر اساس شنیده ها و گمانه ها ضرغامی رقبایی همچون حجت الاسلام ابراهیم رئیسی، محمد باقر قالیباف و پرویز فتاح خواهد داشت. قالیباف احتمالا رقیب چندان قدری نیست . او یک انصراف و دو شکست در کارنامه دارد و حالا بعد از افشاگری های محمدعلی نجفی کمتر از قبل شانس دارد. رئیسی نیز اگرچه در انتخابات قبلی شانزده میلیون رای آورد اما معلوم نیست که در انتخابات بعدی کاندیدا شود یا خیر. خصوصا بعد از طرح گمانه سرلیستی او در انتخابات مجلس باید منتظر ماند و دید که اصولگرایان چطور با مهره او بازی خواهند کرد. این طور که به نظر می رسد پرویز فتاح جدی ترین رقیب ضرغامی است . او در کمیته امام موفق ظاهر شده و نقاط تاریکی در کارنامه ندارد.

همه این ها در حالی است که بر اساس شنیده ها و نشانه ها در اتاق های محرمانه اصولگرایان خبرهای دیگیری هم شنیده می شود . اخباری که عزت الله ضرغامی هم آن ها را شنیده است . او اگر چه در اکت های سیاسی اش بیش فعالی پیشه کرده اما در برای روشن شدن سرنوشت سیاسی اش صبور است . همین صبر سیاسی است که از او چهره های منعطف نشان می دهد . عزت الله ضرغامی اگر نامزد انتخابات باشد حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت ؛صندوقچه رازهای آقای ضرغامی هنوز باز نشده است .

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    دیگ رای نمیدیم

  • حسین

    ۱-صبحانه خوردن با آقایان ابطحي و فتاح در دوران قبل از کاندید شدن ۲-پس از کاندید شدن پوشیدن پیراهن دو جیبه وروشلواری وپس از آن رفتن بین مردم مستضعف وخوردن صبحانه با آنان ۳-هنگام مناظره نقد همه روسای جمهور ودادن وعده های فراوان ایجاد اشتغال جوانان وروتق فضا ی کسب وکار استفاده از جوانان تحصیلکرده و۰۰۰۰۰۰ ۴- بعد از انتخاب بیان مشگلات سرراه ودشمنی آمریکا واسراییل با ایران وموا نع زیاد که‌میل به خدمت را از آدم می گیرد

  • یعقوبعلی مجیدی

    من به اقای ضرغامی راب میدم.چون نقطه سیاهی درکارنامه نداردازدانشجویان تسخیرلانه جاسوسی امریکا هم هست

  • بدون نام

    به کاهدون زده این خبرا نیست الانم سال 65 نیست

  • حرف حساب

    تا دنیا دنیاست مرد مثل احمدی ندیدم البته درود بر رهبر عزیزم

  • بدون نام

    ببین مملکت چی میشه با اومدن ضرغامی اوه اوه . دیگه همه باید بریم بمیریم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج