نقدی بر عملكرد يک سويه صدا و سيما
سيد رضا اكرمي در روزنامه اعتماد نوشت: عملكرد در پوشش اخبار اتفاقات اخير منجر به دلسردي بيش از پيش مردم به رسانه ملي شده است و نتيجه اين دلسردي ظهور كانالهاي خبري بيهويت در شبكههاي اجتماعي بود. عملكرد صدا و سيما سالها است مورد انتقاد اصلاحطلبان قرار دارد اما اين عملكرد اين روزها با واكنش فعالين سياسي اصولگرا نيز روبهرو شده است.
ارزيابي شما از عملكرد صدا و سيما در پوشش اتفاقات اخير چيست؟ آيا اين سازمان توانست افكار عمومي را اقناع كند؟
من به صورت كامل برنامههاي صدا و سيما را رصد نكردهام و تنها بخشهاي خبري شبكه خبر و زيرنويسهاي اين شبكه را دنبال كردم كه بايد بگويم راضيكننده نيست. ديدگاه امام نسبت به صدا و سيما اين بود كه صدا و سيما دانشگاه است نه فروشگاه و نمايشگاه. صدا و سيما مشكلات گوناگوني مانند بودجه و مديريت دارد.
آيا نسبت به صدا و سيما اقبال عمومي وجود دارد؟
صدا و سيما اين روزها عملكرد مقبولي ندارد. در روزهاي اول انقلاب ما شاهد بوديم كمونيست، ماركسيست، سوسياليست و انقلابي دور يك ميز جمع شده و درباره موضوعات مختلف صحبت ميكردند و مطلب روشن ميشد. اما امروز در صدا و سيما شاهد هستيم مناظرات يكطرفه است، چالشي نيست، منصفانه نيست و در نهايت حتي عالمانه و جامع نيز نيست. با وجود اين ايرادات صدا و سيما جاذبهاي كه بايد دارا باشد را ندارد. تمامي مسوولان بايد تلاش كنند مشكلات مادي، علمي، مديريتي و اخلاقي اين سازمان حل شود. صدا و سيما بايد از اختلافات بكاهد نه آنكه به اختلافات دامن بزند. راهحل اين موضوع نيز برگزاري مناظرات صحيح و عاقلانه ميان تمام جريانهاي سياسي كشور است. اما در كل بايد بگويم صدا و سيما آنطور كه بايد و شايد مقبول نيست.
يعني عملكرد صدا و سيما منجر به افزايش اختلافات شده است؟
در مورد اخبار چون اطلاعات كامل ندارم اظهارنظر نميكنم اما بهطور كلي بايد بگم وضعيت پوششي صدا و سيما در اخبار مطلوب نيست و اين عملكرد نامطلوب منجر به بروز برخي اتفاقها شده است. صدا و سيما اين روزها دانشگاه نيست. در دانشگاه موضوعات مختلف مطرح شده و دانشجويان نظرات مختلف خود را مطرح ميكنند، كنفرانس ميدهند و نقد ميكنند تا نتيجه موضوع بحث روشن شود. اينكه در يك موضوعي يكطرفه هركسي هرچه دلش بخواهد بگويد حتي اگر صحيح باشد چون يك طرفه است بيفايده خواهد بود. در صدا و سيما بايد موضوعات چالشي شده و كارشناسان راهحل ارايه كنند. به عنوان مثال در موضوع اقتصاد مقاومتي چه مقدار در صدا و سيما به آن پرداخته شد؟ آيا ما نميتوانيم اين مشكلات را حل كنيم؟ اينها مسائل علمي و اجتماعي است كه بايد عاقلان بنشينند و درباره آن راهحل پيدا كنند. بعضي موضوعات نياز به آگاهي و فرهنگسازي دارد كه اين وظيفه بر عهده صدا و سيما است كه متاسفانه اين روزها ما شاهد چنين اتفاقاتي در اين سازمان نيستيم.
نقش صدا و سيما در كوچ مردم به شبكههاي اجتماعي چيست؟ چرا برخي كانالهاي بيهويت نبض جريان را در اتفاقات اخير به دست گرفتند؟
نظر کاربران
صداسیمامیلی میگفتن ملت باید چاره می اندیشیدن به دروغ کارشناس میارن میگه بیکاری نداریم فقط قشر تحصیل کرده هست و۱/۵تا۲/۵ملیون افغانی هست دروغ روشن معلوم اعتماد ملت کم میش چطورچندماه پیش مجلس به وزیرکارواخطاردادن از۳ملیون فقط کارساختمانی اشغال کردند برای توسعه دیگه هستن واینهازن و بچه دارن چطوراین امارمیدن
صدا و سیما کار مفیدی که انجام نمیدهد بهتره بودجه شو نصف بکنید
متاسفم که صدا وسیما با پول ملت که در اختیارش است تا میتواند فیلمهای مسخره میسازد وبه هیچ وجه به فکر سرگرم کردن مردمی که دچار روز مره گی رنج اور شده اند نیست
پاسخ ها
سلام چرا تلگرام را از دسترس خارج کردید ما به مطالب علمی در این روزها نیاز داریم
والا چیزی که ماداریم میبینیم اینه که صداوسیمافقط داره ازیه عده ی خاص طرفداری میکنه که حتمامنافعش ایجاب میکنه،همش دروغ پشت دروغ یه جوری وضعییتوعالی نشون میدن انگارمردم نمیفهمن،من که اصلااخبارمسخرشونوپیگیری نمیکنم چون حس میکنم شعورم به بازی گرفته میشه
ننگ ما ننگ ما صدای وسیمای ما