۶۴۹۶۶۳
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

رئیسی: مردم به جامعه روحانیت اعتماد دارند

سیدابراهیم رئیسی دادستان کل دادگاه ویژه روحانیت گفت: ما در مجموعه سازمان روحانیت با کمترین تخلف و جرم نسبت به سایر صنف ها مواجهیم که هیچگونه قابل قیاس با دیگران نیست.

عصرایران: به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسین سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در «همایش صیانت از نهاد مقدس روحانیت» در سالن همایش مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم اظهار داشت: سازمان روحانیت، سازمان مقدسی است که قدسیت خود را از ذات مقدس حضرت حق گرفته است.

رئیسی علاوه بر تولیت آستان قدس رضوی، سمت دادستان کل دادگاه ویژه روحانیت را نیز برعهده دارد.

وی ابراز داشت: برخی قدسیت روحانیت را در مدیریت مرامی صرف دیده و بیان می کنند که روحانیان نباید در مدیریت سیاسی جامعه حضور داشته باشند؛ در حالی که این سخن، مناسب جامعه امروز نبوده و نگاهی مردود است.

دادستان کل ویژه روحانیت خاطرنشان کرد: قانون کشور، بر اساس فقه شیعه بوده و رمز مشروعیت تمام لایه های اجرایی و اداری و کشور، اتصال به جایگاه ولایت فقیه است.

رئیسی تصریح کرد: صیانت از روحانیت از وظایف خود روحانیت است و در ادامه بزرگان و مدیران حوزه های علمیه باید این کار را دنبال نمایند.

وی بیان داشت: امروز در گروه های مرجع جامعه و برغم توطئه های بالا، روحانیت همچنان حضور داشته و مردم به این صنف اطمینان دارند.

وی اظهار داشت: حفظ دین مداری همراه با در دست داشتن منصب و قدرت، منافات نداشته و باید همانند امام راحل و رهبر معظم انقلاب، دل ها را تسخیر کرد و پیوند میان اخلاق و سیاست داشت.

وی ابراز داشت: شناخت آسیب های تهدیدکننده جایگاه روحانیت، از وظایف طلاب و روحانیان است که از دانش های مهم می باشد.

تولیت آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: دادگاه ویژه روحانیت باید با حوزه های علمیه در مصون سازی روحانیت تعامل مناسبی داشته باشد و مدیران محترم حوزه برای تحقق این هدف، نقش اساسی دارند.

رئیسی تصریح کرد: حضور دستگاه قضایی در سازمان روحانیت، آخرین مرحله است، نه نخستین مرحله؛ پس باید آسیب های موجود را از بین برد و از طلاب و روحانیان صیانت کرد.

وی بیان داشت: تقاضای ما از آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه آن است که راه کارهای حوزوی صیانت از حوزه را دنبال کرده و ما نیز همکاری های لازم را انجام خواهیم داد.

دادستان کل ویژه روحانیت اظهار داشت: امروز متاسفانه برخی از مسائل از نهاد روحانیت به فضای مجازی کشیده می شود و ما در حد اطلاع رسانی، خدمت بزرگان و مدیران حوزه خواهیم بود و نتیجه این پرونده ها را به آنان اطلاع رسانی خواهیم کرد تا در جریان امور باشند.

وی ابراز داشت: کاهش پرونده در دادسرای ویژه روحانیت مورد تاکید و پیگیری ماست، نه افزایش؛ به همین دلیل، ساز و کار پیشگیری را در تشکیلات خود راه اندازی کرده ایم.

ایسنا هم نوشت: تولیت آستان قدس رضوی گفت: طلاب و روحانیون به شناسایی آسیب‌های تهدید کننده جایگاه روحانیت بپردازند تا از این جایگاه صیانت کنند.

حجت‌الاسلام والمسملین سید ابراهیم رئیسی امروز در همایش صیانت از نهاد مقدس روحانیت در سالن همایش‌های پیامبر اعظم(ص) مدرسه علمیه امام کاظم(ع) افزود: خوشبختانه امروز در سازمان روحانیت کشور در مقایسه با سایر صنف ها با تخلف کمتری مواجه هستیم که نشان دهنده توجه و اهتمام روحانیت به این جایگاه است.صیانت از جایگاه روحانیت از وظایف خود روحانیت است همچنین در مراحل بعدی بزرگان و مدیران حوزه‌های علمیه باید در این زمینه اهتمام ورزند. در این رسالت مهم علاوه بر مدیریت حوزه‌های علمیه در صیانت از حوزه، ما نیز همکاری لازم را اتخاذ خواهیم کرد؛ امروز تعامل خوبی میان دادگاه ویژه روحانیت و حوزه‌های علمیه در جهت صیانت از این جایگاه وجود دارد.

تولیت آستان قدس رضوی یادآور شد: با شناخت آسیب‌ها و حضور پیشکسوتان حوزه در نقش معلم می‌توان به مصون سازی حوزه پرداخت.

وی اظهار کرد: یکی از آسیب‌های جدی، فضای مجازی است هر چند نمی‌توان مانع از ارتباطات الکترونیک شد اما باید با تحکیم پایه‌های اعتقادی از آسیب‌ها جلوگیری کرد.

رئیسی ادامه داد: عده ای تصور می‌کنند قداست جایگاه روحانیت بدان معناست که روحانیون نباید در فعالیت ‌ها و مدیریت های سیاسی وارد شوند در صورتی که متناسب با نیاز جامعه امروز این سخن پذیرفته نیست.امام خمینی(ره) توانست سیاست و اخلاق را پیوند دهد چرا که دین مداری منافاتی با در اختیار داشتن منصب ندارد و می‌توان با لباس روحانیت به تسخیر دل‌ها پرداخت. مردم به جامعه روحانیت اعتماد دارند و تنها عده‌ای معدود با تن کردن لباس روحانیت در جهت به دست آوردن مطامع خود تلاش می کنند.

رئیسی در خصوص وظایف دادگاه ویژه روحانیت نیز گفت: این دادگاه در تحقق اهدافی همچون صیانت از جایگاه روحانیت دارای اهمیت است البته حضور دستگاه قضائی در سازمان روحانیت در آخرین مرحله قرار دارد.نباید اجازه داد برخی از مسائل در نهاد روحانیت به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی کشیده شود اینها از آسیب‌هایی است که باید مورد باشد و با ایجاد ساز و کارهایی در حوزه پیشگیری قدم‌های مهمی را در کاهش پرونده های قضائی دنبال می‌کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: روحانیت باید عهده دار مدیریت سیاسی و اجتماعی در امور باشد تا بتوان فقه را در جامعه اسلامی پیاده‌ کرد.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج