سعید شریعتی: اصلاح طلبان به روحانی کمک کنند
سعید شریعتی، فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: خطر بازگشت به دوران افراطیگری و روی کار آمدن جریانهای تندرو هنوز مرتفع نشده و احتمال بازگشت حبس و فشارهایی که شاهد بودیم، وجود دارد بنابراین اصلاحطلبان باید به روحانی در رفتار توازنگر کمک کنند.
رویداد۲۴: سعید شریعتی، فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: خطر بازگشت به دوران افراطیگری و روی کار آمدن جریانهای تندرو هنوز مرتفع نشده و احتمال بازگشت حبس و فشارهایی که شاهد بودیم، وجود دارد بنابراین اصلاحطلبان باید به روحانی در رفتار توازنگر کمک کنند.
سعید شریعتی، فعال سیاسی اصلاح طلب در رابطه با احتمال جرخش حسن روحانی به سمت اصولگرایان گفت: آقای روحانی از ابتدا هم قائل به چپ و راست نبود و چنین ادعایی نداشت. اکنون از منظر رئیس جمهور در برنامه های خود میداند که باید تعادل و بالانس را در عرصه سیاسی محوریت قرار دهد و از نظرات تمام نیروها استفاده کند. این مسئله گواهی میدهد که در تعاملات سیاسی و انتخاب همکاران خود تلاش کرده توازن را حتی المقدور بین تمام جریانها برقرار سازد.
وی در ادامه اضافه کرد: حامیان آقای روحانی همه گرایش اصلاحطلب نداشتند، انتخاب او ماحصل یک ائتلاف بزرگ از اصلاحطلبان تا اصولگرایان میانه رو و معتدل بوده است و تمام اینها حامیان رئیسجمهور محسوب میشوند و او هم باید بین آنان توازن برقرار سازد. بنابراین خیلی موافق نیستم با اینکه به دلیل برخی از تصمیمها و لحنهایی که او در گفتار و مواضع سیاسی اتخاذ میکند به اینکه حرف و عملش با هم یکی نیست، متهم شود.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در رابطه با اینکه خاستگاه رای آقای روحانی اصلاحطلبان هستند، اظهار داشت: دقیقترین جملهای که به کار رفت این است که اکثر پایگاه رای آقای روحانی اصلاحطلبان هستند. ولی نمیتوان از اصولگرایانی که در انتخابات اخیر با آقای روحانی همراه شدند، صرفنظر کرد.
شریعتی در ادامه گفت: آقای روحانی تا پیش از انتخابات یک شخصیتی داشتند و به عنوان یک چهره سیاسی شناخته میشدند ولی زمانی که در انتخابات پیروز شدند، عنوان وسیع رئیسجمهور به او الحاق شد، بنابراین او رئیس جمهور حتی مخالفانی که به او رای ندادند هم به حساب میآید.
این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار داشت: قرار نیست که آقای روحانی دایره حامیان خود را محدود کند زیرا زمانی که مطرح شود او نماینده اصلاحطلبان است یک بخشی از بدنه جامعه از حمایت روحانی جدا میشوند. رئیسجمهور باید دامنه گستره این ائتلاف را روزافزون سازد و دلیل آن هم این است که خطر بازگشت به دوران افراطیگری و روی کار آمدن جریانهای تندرو هنوز مرتفع نشده و احتمال بازگشت حبس و فشارهایی که شاهد بودیم، وجود دارد بنابراین اصلاحطلبان باید به روحانی در رفتار توازنگر کمک کنند.
وی دررابطه با رفتارهای اخیر آقای روحانی که سبب دلسرد شدن اکثریت اصلاحطلبانی که روحانی را برگزیدند، میشود، توضیح داد: به نظر نمیرسد دلسردی به وجود آید زیرا آقای روحانی به یک گروه سیاسی اصلاحطلب درتعاریف سنتی یا کلاسیک آن منتسب نبوده، او عضو شورای مرکزی و هیئت داوری تشکل مادر جناح راست یعنی جامعه روحانیت مبارز بوده، حتی تا پیش از انتخابات سال ۹۲ به هیچ عنوان جزء شخصیتهای اصلاحطلب هم محسوب نمیشد، البته در مشی سیاسی میانه رو و معتدل به حساب میآمد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: ضرورتهایی اصلاحطلبان را به ائتلاف با آقای روحانی و جریان اصولگریان میانهرو رسانده، لذا این ضرورتها از سوی مردم درک شد که ۱۸ میلیون سال ۹۲ و ۲۴ میلیون درسال ۹۶ رای دادند. البته سرخوردگیهایی ممکن است پیش آید زیرا دولت به هر حال ناکامیهایی دارد ولی مشی شخص آقای روحانی تا الان خلاف تعهدات خود نبوده است.
شریعتی در ادامه اظهار داشت: در صورتی که اکنون هم آقای روحانی مجدد کاندیدای ریاست جمهوری شود، بر این اعتقاد هستم که از میزان آرای او کاسته نخواهد شد زیرا قوه عاقله مسائل خود را به خوبی میتواند تجزیه و تحلیل کند که عبور از روحانی به کجا خواهد انجامید.
نظر کاربران
فعلا که روحانی پشت به اصلاح طلبان با آغوش باز به سمت اصولگراها در حرکت هست...حق هم داره از ممنوع التصویری و حبس خانگی وحشت داره