هیأت ۷۰ نفره اتحادیه اروپا به ایران میآید
هیأت ۷۰ نفره متشکل از مقامات عالیرتبه اروپا و فعالان اقتصادی اروپایی شنبه در تهران حضور مییابند.
خبرگزاری فارس: یک هیأت ۷۰ نفره از اتحادیه اروپا که ۲۵ نفر از آنها اعضای عالی رتبه اروپا هستند به همراه فعالان اقتصادی، شنبه به تهران میآید.
این افراد با هدف بررسی ظرفیتهای موجود در ایران برای افزایش سطح همکاریهای تجاری به ویژه در بخش محصولات کشاورزی حضور مییابند که در صورت مثبت بودن نتیجه امکان تأسیس دفتر اتحادیه اروپا در ایران وجود دارد. هماکنون برای صادرات محصولات کشاورزی به اروپا موانعی وجود دارد که در صورت تأسیس دفتر صادرات به این قاره تسهیل یافته و سرعت میگیرد.
این هیأت عالیرتبه برگزاری جلسهای در اتاق بازرگانی تهران و وزارت جهاد کشاورزی را در دستورکار خود دارد.
ایران بهعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در دنیا مقام یک تا هفتم را دارد که پسته، خشکبار و زعفران سرآمد آنهاست.
هماکنون نیز به دلیل وضعیت نامناسب آب و هوایی در ایتالیا، ایتالیاییها مشتری پروپاقرص کیوی ایران شدهاند و در صورت اصلاح بستهبندی، قیمتتمامشده و حملونقل، صادرات به کشورهای اطراف از جمله روسیه رشد فزایندهای خواهد داشت.
نظر کاربران
در فعالیتهای اقتصادی حواستون باشه پولها بلوکه نشه
انقد بد بین نباش کار بر محترم این خبر خیلی خوبیه بخدا تو این مدت انقد خبر بد شنیدم افسردگی حاد گرفتم فقط امیدوارم دلواپسان بزارن دفتر اتحادیه اروپا تو ایران تأسیس بشه چون یادمه پارسال سر همین موضوع جنجال به پا کردن .