پیامک تبلیغاتی صدای وزیر ارتباطات را هم درآورد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ساماندهی فضای مجازی برای بهرهگیری کسبوکارها، از ایجاد سامانهای برای دریافت گزارشهای آنلاین شکایات مزاحمتهای ناشی از پیامکهای تبلیغاتی خبر داد.
خبرگزاری ایسنا: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ساماندهی فضای مجازی برای بهرهگیری کسبوکارها، از ایجاد سامانهای برای دریافت گزارشهای آنلاین شکایات مزاحمتهای ناشی از پیامکهای تبلیغاتی خبر داد.
محمد جواد آذری جهرمی در صفحه اینستاگرام خود با اشاره به پیامکهای تبلیغاتی اظهار کرد: پیامکهای تبلیغاتی مزاحم آرامش حریم خصوصی مردم را به هم ریخته است. پس از ساماندهی پنلهای ارسال انبوه از طریق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، اکنون ارسال این پیامکها از طریق شمارههای عادی فزونی یافته است.
وی در ادامه با تاکید بر اثر سوء تبلیغات اجباری بیان کرد: صاحبان کسبوکار بایستی به حریم خصوصی مردم احترام بگذارند و متوجه این موضوع باشند که این نوع تبلیغات اثر عکس دارد. وزارت ارتباطات نیز برای این نیاز مشروع کسب و کارها بایستی با همکاری مرکز ملی فضای مجازی راهکاری اندیشه کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ایجاد سامانهای برای دریافت شکایات خبر داد و گفت: به سازمان تنظیم مقررات ابلاغ شد که با تمام توان جلوی مزاحمت برای مردم را بگیرد و راهکاری نیز برای کسب و کارها که نیازمند بهرهگیری از این فضا هستند را بیابد. بزودی سامانهای برای دریافت گزارشهای آنلاین شکایات مزاحمتها و توقف سریع آنها راه خواهیم انداخت.
نظر کاربران
معلوم نیست با چه مجوزی برامون پیامک میاد . با اینکه بارها خودم شکایت کردم.
والا کاش یکی بخود همون همراه اولم میگفت انقدر پیامک نفرسته عیدقربان وووو عید غدیروووو اهنگ ووووو کمک ب ضریه وووووو دائم فقط صدا زنگ اس میاد نگاه میکنی همراه اول
تلفن همراه حریم خصوصی است شده برا بعضیها منبع درامد کمیته امداد عتبات عالیات تلفن همراه خود اقا اگر ما پیام نخواهیم باید کی را ببینم والا این پیام ها ما را دیوانه کرده تو را خدا رسیدکی کنید
شورش ررا درآورده اند،ساعت 2شب میبینی پیام بلیغاتی برام میاد،هزاران فحش ناموسی بهشون میدم بخدا خسته شدیم بس کنید
خدا لعنتشون کنه
بابا.این بسته های همراه اول تا حالا هفتگی الفا داشت 5000تومان.شبانه روز..خیلی بصرفه بود...اما حالا اینو برداشتن..بکی باید بگیم اینو
پیام های خودهمراه اول پدرمون دراورده نمی دونم به کی بگیم
والا دیگه خسته شدیم ... روزی کمه کمش ۵۰ تا پیام تبلیغاتی میاد خود این همراه اول کلافه مون کرده
یکی باید بیاد جلو خود این همراه اولو بگیره