۵۵۵۰۰۳
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

هشدار درباره جگرهای کنار خیابانی

هرساله با شروع فصل گرما احتیاط برای مصرف جگر و قلوه افزایش پیدا می کند و امسال نیز با بالا گرفتن بیماری تب کنگو این احتیاط بیش از پیش شده است.

خبرگزاری تسنیم: هرساله با شروع فصل گرما احتیاط برای مصرف جگر و قلوه افزایش پیدا می کند و امسال نیز با بالا گرفتن بیماری تب کنگو این احتیاط بیش از پیش شده است.

همراه با بالا گرفتن بحث تب کنگو تردید مصرف گوشت در میان مردم زیاد شد، اگر چه بالا بودن قیمت گوشت قرمز خرید این محصول را در سبد مصرفی مردم کاهش داده است، اما بروز چنین اخباری نیز از میزان تقاضای خرید کاسته است و این تردید خرید در حالی صورت می گیرد که مسئولان بهداشتی بارها اعلام کرده اند که گوشت خریداری شده از مراکز معتبر که مهر سازمان دامپزشکی بر آن خورده است مشکلی ندارد، اما با این وجود این بیماری نه تنها بازار مصرف گوشت قرمز را تحت تاثیر قرار داده است، بلکه ترس مردم از مبتلا شدن به بیماری تب کنگو فروش جگرکی ها را نیز کاسته است ،به طوریکه رییس اتحادیه فروشندگان دل ، جگرو قلوه نیز در گفت و گویی اعلام کرد فروش جگرکی ها ۸۰ درصد کاهش یافته است.

غلامحسین شیرازی رییس اتحادیه بر این باور است که ترس مردم از مصرف جگر در واحدهای صنفی دارای مجوز بیهوده است زیرا تمام مواد اولیه از کشتارگاه‌های مجاز اطراف تهران که زیر نظر دامپزشکی فعالیت می‌کنند تهیه می‌شود و با وجود ۱۵ کشتارگاه صنعتی بزرگ، دیگر نیازی به تهیه گوشت قاچاق نیست. ضمن اینکه مردم باید بدانند که اگر جگر، دل و قلوه کاملا پخته شود، دیگر هیچ خطری برای مصرف‌کننده ندارد. تاکنون از هیچ نهادی اعم از سازمان نظارتی و خود مردم شکایتی مبنی بر آلوده بودن یک واحد صنفی مجاز درسطح شهر تهران به تب‌کریمه‌گنگو نداشته‌ایم و همین امر نشان می‌دهد همکاران ما نسبت به سلامتی مردم تعهد دارند.

از سوی دیگر علی اصغر ملکی رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی درباره وضعیت بیماری کنگو به جام جم آنلاین گفت:بیماری ها تا حد زیادی در کشور مهار شده است و همکاران سازمان دامپزشکی نظارت خوبی دارند و گوشت بعد از ذبح ۲۴ ساعت در مکانی سرد نگهداری می شود تا میکروب زدایی شود .

وی همچنین تاکید دارد که سازمان دانپزشکی حتی جگر گاو و گوسفند را هم پیش سرد می کند و مشکلش حل شده است مردم هم می تواند با خیال راحت خریداری کنند.

اما ملکی به مردم توصیه می کند که اگر می خواهند گوشت خریداری و یا به جگرکی ها مراجعه کنند حتما از مغازه ها و واحد های صنفی که مجوز و کارت بهداشت دارند و سازمان دامپزشکی و بهداشت به آنها سرکشی دارند خریداری کنند و از دکه هایی که کنار خیابان این گوشت ها را عرضه می کنند خرید انجام ندهند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    جیگرهای کنار خیابان علاوه بر خوشمزه بودن و تو دل برو بودن امکان ابتلا به ایدز و هپاتیت را نیز افزایش میدهند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج