روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی نوشت: شنبه شب در حالی ضیافت افطار رئیس محترم جمهور با وزراء و معاونان ایشان برگزار شد که ایشان سخنان بسیار مهم و اساسی را در قامت رئیس جمهورهشتاد میلیونی ایراد کردند تا همه مسئولان کشور حدود و ثغور مسئولیتهای خویش را بدانند.
روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی نوشت: شنبه شب در حالی ضیافت افطار رئیس محترم جمهور با وزراء و معاونان ایشان برگزار شد که ایشان سخنان بسیار مهم و اساسی را در قامت رئیس جمهورهشتاد میلیونی ایراد کردند تا همه مسئولان کشور حدود و ثغور مسئولیتهای خویش را بدانند.
این سخنان آنچنان مسئولانه بود که شاید نوید روزهای خوب مردم و روزهای سخت مسئولان برای تحقق این وعدهها در دولت دوازدهم باشد. ایشان با اشاره به حضور مردم در انتخابات و مسئولیتهای سنگین این اعتماد به مسیر اعتدال عنوان کردند"ما باید همه در کنار هم در صحنه حضور داشته باشیم و برای توسعه و پیشرفت کشور فداکاری کنیم و باید از فرصتی که در اختیار داریم برای رفاه مردم، جامعه و کشور استفاده کنیم".
یکی از مهمترین پیش نیازهای طی چنین طریقی توسط رئیس محترم جمهور وجود یارانی صدیق، عالم، کوشا و فداکار در سطوح استانی و ملی است نگاهی به عملکرد دولت یازدهم در سطوح بخشی حاکی از تفاوت در سرعت شتاب حرکتی و خدمت رسانی در این بخشها است لیکن مواهب این رشد و توسعه درمناطق مختلف بسته به خواست ؛فعالیت و توان مدیریتی مدیران استانی توزیع متفاوتی دارد و بروز و ظهور این خدمات در سطوح منطقهای و استانی و شیرینی کام مردم بستگی به عملکرد استانداران، مدیران استانی و شهرستانی و فرمانداران داشته است.
نگاهی به نتایج آراء در استانهای مختلف بیانگر سنجش میزان رضایت مردم آن استانها از تلاش مدیران و خدمات دولت یازدهم و رای به عملکرد دولت طی چهار سال صدارت تمشیت امور است؛بطوریکه در ۲۴ استان به فضل پروردگار، دولت یازدهم علیرغم همه تخریبها و ناجوانمردیهای موجود در فضای بیاخلاقی حاکم نمره قبولی را اخذ کرد بطوریکه در برخی از این استانها شاهد افزایش مطلق و نسبت رای دکتر روحانی نسبت به انتخابات ۹۲ هستیم و در برخی از این استانها حتی آرا جناح رقیب به سمت دکتر روحانی ریزش داشته است. متاسفانه علیرغم اینکه همه مردم ایران زمین به یک نسبت از خدمات دولت بهرهمند بودهاند آمار آراء دکتر روحانی در هفت استان از آراء رقیب انتخاباتی وی کمتر بوده و حتی در برخی از این استانها مطلق آراء ایشان نیز نسبت به انتخابات ۹۲ کاهش داشته بعبارتی شاهد ریزش رای ایشان در سبد رقیب بودهایم به عنوان نمونه در استان زنجان تعداد آرای ایشان در سال ۱۳۹۲؛ ۲۸۱۸۶۷ رای بوده که در انتخابات سال ۹۶ به ۲۵۹۹۸۱ رای تقلیل یافته است.
بنظر میرسد این را باید در فقدان یا کمبود یارانی صدیق، عالم، کوشا و فداکار در سطوح استانی دانست یادم هست یک ماه قبل انتخابات در جمعی که یکی از معاونین وزرا حضور داشتند عرض کردم "در میهمانی خصوصی که با یکی از فعالان نخبه آن بخش-در یکی از این هفت استان - مواجه شدم احساس کردم با خدمات دولت در این بخش کاملا غریبه است و از مدیران استانی کاملا گلهمند است و علیرغم خدمات کم سابقه دولت در بخش مربوطه کام فعالان بخش تلخ و غیر منصفانه است در چنین شرایطی که نخبگان بخش چنین نظراتی دارند یقینا سایر فعالان بخش وضعیت بدتری خواهند داشت و لطفا در مدیران استانی تجدید نظر کنید".
متاسفانه پایان انتخابات نشان داد رای آقای دکتر روحانی در این استان نسبت به سال ۹۲ کاهش یافته است. مهمترین دلیل این موضوع را در سخنان آقای دکتر روحانی در ضیافت افطار وزراء و معاونینشان باید یافت که گفتند "در ۴ سال دولت یازدهم به دلایل مختلف نسبت به مسئولان و نمایندگان دولت در استانها سخت گیری نکردیم همه تلاش کردند اما در این بین همه یکسان نبودند بلکه بعضی افراد با همه توان به میدان آمدند و برخی مسئولان و مدیران گیوه هایشان را ور نکشیده بودند " بعبارت دیگر تبدیل انتصابات به محل فشار جریانات سیاسی به جای انتخاب و انتصاب نیروهای توانمند حرفهای برای سرعت بخشیدن روند توسعه کشور مهمترین مشکل نظام مدیریتی کشور در دولت دوازدهم خواهد بود که بخشی از فساد سیستمی کشور محسوب میشود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
کدوم اهداف ، کدوم برنامه تو هم دلت خوشه