در تازه ترین اعتراض ها به فرمان ضد مهاجرتی ترامپ، کنشگران مدنی و مردم معترض با تجمع در مقابل اداره مهاجرت شهر شیکاگو خواستار پایان یافتن سیاست های تبعیض آمیز و نژادپرستانه دولت آمریکا شدند.
خبرگزاری ایرنا: در تازه ترین اعتراض ها به فرمان ضد مهاجرتی ترامپ، کنشگران مدنی و مردم معترض با تجمع در مقابل اداره مهاجرت شهر شیکاگو خواستار پایان یافتن سیاست های تبعیض آمیز و نژادپرستانه دولت آمریکا شدند.
این تجمع که یک روز پس از صدور دستور ضد مهاجرتی تازه ترامپ برگزار شد، در ادامه تجمع ها و راهپیمایی هایی صورت گرفت که در هفته های اخیر در شهر شیکاگو و دیگر شهرهای آمریکا جریان داشته است.
تجمع کنندگان در مقابل ساختمان اداره مهاجرت شیکاگو، پلاکاردهایی حمل می کردند که رییس جمهوری آمریکا را 'فاشیست' نامیده و خواستار پایان سیاست رسمی تبعیض علیه مسلمانان و مهاجران می شد.
روز چهارشنبه نیز، همزمان با صدور فرمان اجرایی جدید ترامپ، کنشگران مدنی در فرودگاه بین المللی شیکاگو تجمع کرده و علیه رییس جمهوری آمریکا شعار دادند.
به گفته گروه های مدنی در شیکاگو، تجمع های اعتراضی در روزهای آینده در نقاط مختلف این شهر ادامه خواهد داشت.
فرمان ضد مهاجرتی ترامپ که روز چهارشنبه اعلام شد، اتباع ایران، سودان، سومالی، لیبی، یمن و سوریه را برای ۹۰ روز از ورود به خاک آمریکا منع میکند.
ترامپ در فرمان تازه خود، علاوه بر تعلیق اجازه ورود به پناه جویان به مدت ۱۲۰ روز، سهمیه سالانه پذیرش این پناه جویان که در زمان اوباما ۱۱۰ هزار نفر مقرر شده بود را به ۵۰ هزار نفر تقلیل داده است.
با این حال این فرمان به دستور یک قاضی فدرال هاوایی به حالت تعلیق درآمده است. به گفته این قاضی، این فرمان به دلیل تبعیض مذهبی با قانون اساسی آمریکا مغایرت دارد. اجرای فرمان اولیه ترامپ نیز که شهروندان هفت کشور عمدتا مسلمان را از ورود به آمریکا منع می کرد، از سوی دادگاه فدرال متوقف شده بود.
اعترض گسترده به فرمان مهاجرتی رییس جمهوری آمریکا در حالی ادامه دارد که فرمان وی مورد انتقاد گسترده کارشناسان و نخبگان آمریکایی قرار گرفته است. از جمله بیش از ۱۳۰ کارشناس سیاست خارجی این کشور با انتشار نامه ای سرگشاده، این فرمان را تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا دانسته و از رییس جمهوری خواستند که فورا آن را لغو کند.
همچنین تحلیلگران شاخه اطلاعاتی وزارت امنیت ملی آمریکا درباره ادعای ترامپ درخصوص تهدید تروریستی بودن این شش کشور عمدتا مسلمان ابراز تردید کرده و صحت چنین ادعایی را زیر سئوال برده اند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر