نحوه به اجماع رسیدن اصلاحطلبان درباره روحانی
یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی توضیحاتی را درباره نحوه اعلام حمایت از روحانی در جلسه شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان بیان کرد.
خبرگزاری ایسنا: یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی توضیحاتی را درباره نحوه اعلام حمایت از روحانی در جلسه شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان بیان کرد.
محمود صادقی درباره دلایل به اجماع رسیدن مجدد گروههای اصلاح طلب در حمایت از روحانی اظهار کرد: پیرو بحث هایی که در جلسات قبلی شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان مطرح شده بود، در جلسه شب گذشته نیز مباحثی مطرح و دیدگاه های مختلف ارائه شد. بعضی از اعضا بر عملکرد مطلوب دولت روحانی به ویژه در حوزه هایی مانند سیاست خارجی، توافق هسته ای و برجام به دلیل اهمیت این موضوعات و نیز ثبات در اقتصاد، کاهش نرخ تورم و رشدی که در برخی حوزه ها بخصوص در کشاورزی اتفاق افتاده بود، تاکید داشتند.
وی افزود: در عین حال برخی از اعضا خیلی صریح و جدی نقدهای خود را به آقای روحانی مطرح کردند، یکی از انتقادها این بود که در تیم اقتصادی ایشان هماهنگی مطلوبی وجود نداشته و مباحثی مانند میانگین سنی کابینه مطرح است لذا لزوم تحول در دور بعدی، جوان گرا شدن، با نشاط تر شدن تیم دولت و موضوعاتی مانند اشتغال و معیشت نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه سه گزینه نسبت به اعلام حمایت از آقای روحانی مطرح شد، اظهار کرد: یکی از گزینه ها این بود که اعلام نظر به دیدار کل اعضای شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان با روحانی موکول شود و براساس صحبت ها و قول و قرارهایی که گذاشته می شود اعلام حمایت صورت گیرد.
رئیس دوره ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تصریح کرد: گزینه دیگر این بود که اعلام حمایت از ایشان تا زمان ثبت نام کاندیداها به تعویق افتد و گزینه سوم هم این بود که پس از جلسه رأی گیری شده و براساس آن اعلام حمایت صورت گیرد.
صادقی در ادامه بیان کرد: به هر حال گفتوگوهایی انجام شد و بعد از بیان نظرات مختلف آقای شریعتمداری که رئیس ستاد آقای روحانی است نیز در جلسه حضور داشت، نقدها را شنیده و پاسخ های خیلی هوشمندانه و اقناعی را مطرح کرد.
با اتفاق آراء حمایت از روحانی اعلام شد
وی خاطرنشان کرد: بنابراین بعد از تبادل نظر، فضای جلسه مشخص بود که به سمت همگرایی و وفاق حداکثری رسیده و نهایتا درباره پیشنهاد سوم که آقای عارف مطرح کرده بود، رای گیری انجام شد و با اتفاق آراء و با شور و هیجان اعلام حمایت از آقای روحانی صورت گرفت، در واقع جو مثبت و با انرژی بالا در جلسه حاکم شد.
دولت روحانی توانسته با همه محدودیت ها برچالش های ایجاد شده دولت قبل فائق آید
این عضو فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: یکی از دلایل عمده این مساله، این بود که دولت روحانی توانسته با همه محدودیت هایی که وجود داشته بر چالش های اصلی جامعه که به دنبال بحران هایی که در دولت قبل در کشور ایجاد شده بود، فائق آمده و این امیدواری وجود دارد که در دور بعدی روحانی مشکلاتی که وجود دارد، این مشکلات به حداقل کاهش پیدا کند و انتظار جامعه برآورده شود.
هیچ گزینه جدی از گزینه های رونمایی شده اصولگرایان دربرابر روحانی وجود ندارد
نماینده مردم تهران در مجلس درباره اینکه شرایط روحانی در برابر رقبای احتمالی اصولگرایی چگونه خواهد بود؟ گفت: به نظر می رسد تاکنون هیچ گزینه ای از گزینه هایی که رونمایی شدند، گزینه جدی در برابر آقای روحانی نیستند و متاسفانه اختلاف عمیقی بین اصولگرایان است.
وی تصریح کرد: این که می گویم متاسفانه از این جهت است که سیاست های تنش زای رئیس دولت سابق به گونه ای بود که نه تنها در سطح جامعه و سیاست خارجی تنش به وجود آمده و دو قطبی سازی های کاذب را شاهد بودیم، در بین اصولگرایان نیز تشتت عمیقی ایجاد شد به گونه ای که مجبور هستند با اشکال گوناگونی پیش آیند.
جمنا نشان می دهد اصول گرایان نتوانسته اند به وحدت برسند
صادقی خاطر نشان کرد: در واقع تشکلهایی از قبیل "جمنا" نشان می دهد اصولگرایان نتوانسته اند به ائتلاف و وحدت برسند و آن شکنندگی که در انتخابات مجلس و همچنین ریاست جمهوری سال ۹۲ گرفتارش بودند، کماکان وجود دارد و ظاهرا این اتفاق نظر در جبهه اصولگرایان دست نیافتنی است. گرچه تلاش می کنند در بعضی از مشکلاتی که وجود دارد و بعضی از چالش هایی که از سابق مانده و دولت هنوز موفق نشده به طور کامل آن ها را حل کند، روی آن دست بگذارند.
اصولگرایان به دنبال چهره سازی هستند
صادقی همچنین بیان کرد: من فکر می کنم از تحرکات دوستان اصولگرا پیداست که برنامه ایجابی برای مشکلاتی که در جامعه وجود دارد، ندارند و بیشتر قصد دارند با حالت تخریبی وارد شوند و از ابزارهایی که در اختیارشان است مانند رانتهایی که وجود دارد به ویژه رانت رسانه ای، می خواهند بهره برداری و چهره سازی کنند مثلا به چهره ای برسند که بتوانند مقابله کنند. در حالی که بعضی از چهره هایشان را در گذشته عرضه کرده اند و تقریبا یک مهره های سوخته ای هستند.
وی تاکید کرد: پیش بینی می کنم اگر روند امور به شکل عادی پیش برود، حتما روحانی برای دور دوم رئیس جمهور خواهد شد.
این عضو فراکسیون امید مجلس درباره اینکه آیا کاندیداهای دیگری در کنار آقای روحانی مطرح شده است، گفت: این موضوع مطرح شد و برخی با صراحت گفتند ممکن است اتفاق های غیر قابل پیش بینی هم بیفتد، اما همانطور که آقای عارف هم پس از جلسه اعلام کردند، اعلام حمایت ما به این معنا نیست که مانع از این شویم تا فرد دیگری که خود را ذیصلاح می داند کاندیدا شود، این حق شهروندی و قانونی هر فردی است که کاندیدا شود.
شورای سیاست گذاری مانع کاندیداتوری اشخاص نمی شود
صادقی خاطرنشان کرد: شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان مانع کاندیداتوری اشخاص نمی شود، ممکن است به طور طبیعی کسانی کاندیدا شوند و بعد از بحث صلاحیت ها به صحنه بیایند. اما در مورد اینکه در آن زمان چه برنامه ای برای نحوه تعامل با آن کاندیداها باشد، بعدا تصمیم گیری میشود.
نظر کاربران
وقتش شده که دیگه به هرکسی دیگه رای بدیم جز روحانی
هم اصلاح طلبان وهم اصول گرایان امتحان خودش را دادن ملت دیگه به اینها رای نمیده باید یک چهره جوان مردمی کارآمد نخبه و مدیر ودلسوز سر کار بیاد تا مردم را نجات بده حنای این دو جناح دیگه رنگی نداره برای ملت فهیم ایران
انتخابات دل خوش سیری چند .
تاریخ مصرف خیلیها تمام لطفا راه را بازکنید مخصوصا شیخ احمدی نژاد هم خودشو خراب نکند این یک توصیه است از شیخ بهلول