کارگردان فیلم «انزوا» گفت: خواستم فیلمی بسازم که به بسیاری از رفقایم که زیر ۱.۵ متر خاک خوابیدهاند و نتوانستند فیلم بلندشان را بسازند، به کسانی که مأیوس شدهاند و از سینما کنار رفتند، بگویم تکتک ما قهرمانیم.
خبرگزاری ایسنا: کارگردان فیلم «انزوا» گفت: خواستم فیلمی بسازم که به بسیاری از رفقایم که زیر ۱.۵ متر خاک خوابیدهاند و نتوانستند فیلم بلندشان را بسازند، به کسانی که مأیوس شدهاند و از سینما کنار رفتند، بگویم تکتک ما قهرمانیم.
مرتضی علی عباس میرزایی در نشست رسانهای فیلمش با بغض و گریه بیان کرد: من فیلمساز خوبی نیستم و تنها مقاوت کردم تا ثابت کنم منزوی نیستم و میتوانم فیلمی بسازم که فرم بیانی داشته باشد.
او افزود: یاد تشییع جنازه نیما طباطبایی افتادم که باید امسال فیلم بلند سینمایی خود را میساخت و زیر خروارها خاک نمیرفت. چرا باید جوانان ما بر اثر سرطان بمیرند؟ من خواهش میکنم بزرگترها کمی به ما توجه کنند.
او در بخش دیگری از صحبتهایش بیان کرد: خدا را شکر میکنم که ایلبیگی معاونت ارزشیابی سینما شد و به امثال من خیلی خوب کمک کرد. همچنین از محمدحسین فرج که مشاور من است و سال گذشته و امسال شاگردان او در این حوزه زیاد هستند، تشکر میکنم.
در ادامه این نشست امیرعلی دانایی، بازیگر فیلم بیان کرد: متاسفانه ما در فضای ناسالمی کار میکنیم که هر آدم بااستعدادی هم وارد میشود، او را آزار میدهیم. باندهایی که در سینما وجود دارد جلوی موفقیت این افراد را میگیرد.
او در بخش دیگری از سخنانش گفت: من به شدت از کاراکتر فیلم دور بودم اما کارگردان این کاراکتر را در من دید. خوشحالم که ماحصل کار مورد توجه قرار گرفتهاست. این که مرتضی علی در سن ۳۵ سالگی میتواند فیلمش را بسازد، بد است.
وی ادامه داد: من با کارگردانان بسیاری کار کردم اما انگهای مختلفی به من زدند و گفتند او پول میدهد تا بازی کند. مگر میشود به مهرجویی و افخمی پول داد؟ من بهترین فیلم سینماییام را با مرتضی علی تجربه کردم. او پدیدهای در سینمای ایران است. از بزرگترها میخواهم که توجه کنند و حسادتها را کم کنیم تا کسانی که استعداد دارند بتوانند کارشان را انجام دهند.
بهنوش بختیاری نیز در بخش دیگری از این نشست بیان کرد: من ۲۱ سال است که کار می کنم و منشی صحنه بودهام و بزرگ شدن بچهها را دیدهام. خواهش میکنم به یکدیگر راه و بها دهیم. یکدیگر را له نکنیم.
وی با اشاره به این که از نظر او «انزوا» فیلم خوبی شده است، اظهار کرد: به ذات سینمایی کارگردان اعتماد داشتم و امیدوارم مسئولان جشنواره برای فیلمسازان جوان فضا را فراهم کنند چرا که خودم پس از ۲۰ سال با همین دو یا سه سکانس بازی کردن خودم را ثابت میکنم.
وی افزود: شرایط در این حوزه پارتیسالاری است و امیدواریم بازیگران را بر اساس شخصیت بازیگریشان انتخاب کنیم.
لعیا عباس میرزایی نیز گفت: زنان ایرانی قهرمان زندگی ما هستند و امیدوارم این زنان فراموش نشوند. امیدوارم قدر زنان کشور ما بیشتر دانسته شود و آنها قضاوت ناعادلانه نشوند.
در این نشست لیندا کیانی، کیمیا مولایی (بازیگر)، پیام آزادی (آهنگساز)، امیرحسین سوری (طراح صحنه ولباس)، سیدرضا علولیان (صدا بردار) هم حضور داشتند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
من مدتی زیادی سوالی در مورد کارگردان های ایرانی ذهنم را مشغول خود کرده و اون این هستش که کارگردان های ما مگه تو اجتماع جامعه ما حضور ندارند چون تو فیلمهایی که می سازند بیانگر اینه؟!
نظر کاربران
من مدتی زیادی سوالی در مورد کارگردان های ایرانی ذهنم را مشغول خود کرده و اون این هستش که کارگردان های ما مگه تو اجتماع جامعه ما حضور ندارند چون تو فیلمهایی که می سازند بیانگر اینه؟!