۴۳۶۴۳۲
۲ نظر
۵۰۱۱
۲ نظر
۵۰۱۱
پ

کیفیت نان استاندارد است

معاون وزیر کشاورزی اعلام کرد که گندم مورد نیاز برای تامین نان صنعتی به سنتی کشور به صورت کامل از محل تولید داخلی تامین شده و هیچ نیازی به واردات نداریم، بلکه درصدد صادرات گندم ایرانی به کشورهای مختلف هستیم.

خبرگزاری ایسنا: معاون وزیر کشاورزی اعلام کرد که گندم مورد نیاز برای تامین نان صنعتی به سنتی کشور به صورت کامل از محل تولید داخلی تامین شده و هیچ نیازی به واردات نداریم، بلکه درصدد صادرات گندم ایرانی به کشورهای مختلف هستیم.

علی قنبری - مدیرعامل شرکت بازرگانی داخلی - امروز (سه‌شنبه) در حاشیه افتتاح نمایشگاه نان بین‌المللی تهران اعلام کرد: امسال بالغ بر ۱۴.۵ میلیون تن گندم تولید شد که ۱۱.۵ میلیون تن آن را به صورت تضمینی خریداری کردیم و رکوردی بی‌نظیر در تاریخ کشاورزی ایران به حساب می‌آید و هیچ مشکلی برای تامین آرد صنعت نان و صنایع وابسته به آن نداریم.

وی افزود: هم‌اکنون آمادگی صادرات سه میلیون تن انواع گندم دروم و معمولی به کشورهای مختلف وجود دارد و خریدار نیز برای این محصول از کشورهای مختلف وجود دارد که نشان‌دهنده کیفیت بالای گندم تولیدی در کشور است.

معاون وزیر کشاورزی با بیان این‌که گندم مورد نیاز خبازی‌ها به صورت کامل تامین شده و هیچ نیازی به واردات این محصول نداریم، گفت: یکی از برنامه‌های دولت افزایش کیفیت تولید نان در کشور از نظر شرایط بهداشتی و ارتقای گلوتن نان‌های مصرفی مردم است که در این راستا اقدامات لازم انجام شده و میزان پروتئین و گلوتن در حد استاندارد وجود دارد.

قنبری اظهار کرد: در راستای افزایش کیفیت تولید نان در کشور به نظر می‌رسد صنعتی‌ کردن تولید نان در کشور که می‌تواند با ذائقه مردم ایران بیشتر سازگار باشد و از نظر بهداشت و سلامت مناسب است می‌تواند جایگاه مناسبی در کشور برای تولید نان به وجود آورد.

وی همچنین در خصوص اجرای طرح نان صنعتی و دلیل عدم موفقیت کامل آن در کشور، اظهار کرد: یکی از دلایل عدم موفقیت تولید نان صنعتی در کشور ذائقه و تمایل مردم برای مصرف نان سنتی است؛ گرچه نان سنتی هم می‌تواند جایگاه ویژه‌ای از نظر سلامت در سبد مصرفی خانوار داشته باشد اما به نظر می‌رسد برای تقویت جایگاه نان صنعتی باید اعتبارات سرمایه‌گذاری بیشتری در این زمینه صورت گیرد و با تبلیغات بیشتر مزایای این محصول برای مصرف‌کنندگان روشن‌تر شود. این در حالی است که هم‌اکنون هفت درصد از نان مصرفی مردم به نان‌های صنعتی اختصاص دارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    نمی ذارن که دهن ادم بسته باشه....چرا مزخرف میگی کدوم نون تو ممکلت ما استاندارد ه..لواش و تافتون که تا دست میزنی خرد میشه..یا سنگک و بربری که مثل لاستیک میشه.؟؟؟درستش اینکه نان گران هست نه استاندارد..

  • بهنود دیبا

    هر وقت قرار باشه اوضاع بدتر بشه از وضعیت اسفبار موجود تعریف می کنند. نانی که با جوش شیرین درست میکنند چطوری میشه گفت استاندارد. نون خمیر، نون سوخته اگه استاندارد است وای به حال مابقی محصولاتی که ادعای استاندارد بودن دارند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج