یورش شهرک نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی
صدها شهرک نشین صهیونیست عصر امروز (یکشنبه) به مناسبت «عید العرش» یهودی و با حمایت کامل نظامیان صهیونیست به مسجد الاقصی یورش بردند.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ۳۵۰ شهرک نشین صهیونیست به صورت گروهی از باب المغاربه به مسجد الاقصی یورش بردند، ولی نمازگزاران فلسطینی مانع از ورود آنها به مسجد برای انجام آیین مذهبی شدند.
شهرک نشینان صهیونیست که با مقاومت نمازگزاران فلسطینی مواجه شدند، در اطراف مسجد الاقصی آیین ها و شعائر یهودی را به جا آوردند.
نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی نیز در مسیرهای منتهی به مسجد الاقصی موانعی ایجاد کردند و مانع از رفت و آمد عادی شهروندان فلسطینی شدند.
یورش شهرک نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی از هفته گذشته و با فرا رسیدن عید العرش یهودی همچنان ادامه دارد.
صهیونیست ها به مناسبت عید العرض یهودی، در کنیسه ها (مراکز عبادی یهودیان) تورات و اسفار پنجگانه را می خوانند.
از سوی برخی یهودیان در برخی از کنیسه ها و میدان های عمومی مناطق اشغالی نیز مراسم دینی برگزار می شود.
ارسال نظر