دوران طلایی آموزش و پرورش تکرار می شود؟
وزارت آموزش و پرورش در انتظار وزیر جدید است و در این میان، فرهنگیان بیش از دیگران چشم انتظار هستند تا ببینند رئیس جمهور روحانی، سکان "مهم ترین وزارتخانه ایران" را به دست چه کسی می دهد؟!
این است که هنوز از دوران وزارت او ، با نام "دوره طلایی آموزش و پرورش" یاد می کنند.
به همین خاطر است که روحانی، در ابتدای ریاست جمهوری اش در پاسخ به مطالبات فرهنگیان کشور، نجفی را به عنوان گزینه پیشنهادی اش برای وزارت آموزش و پرورش به مجلس معرفی کرد ولی مجلس وقت، با سیاسی کاری هایی که در آن صورت گرفت، تنها با یک رأی کمتر، مانع از تکرار روزهای خوب آموزش و پرورش شد.
اینک، بار دیگر نام محمد علی نجفی در میان گزینه های وزارت آموزش و پرورش به چشم می خورد. هر چند خبرهای موثق حاکی از آن است که خود او تمایلی به وزیر شدن ندارد ولی اصرارهای فرهنگیان برای قبول مسؤولیت همچنان ادامه دارد. اگر روحانی بتواند او را متقاعد به قبول این مسؤولیت کند، عیدی زودهنگامی به فرهنگیان ایران و میلیون ها دانش آموز و خانواده های آنها داده است.
امید که مجلس نیز همراهی کند و اشتباه استراتژیک مجلس قبلی را تکرار نکند.
نظر کاربران
مهمترین وزارت خانه؟؟؟دوران طلایی؟؟؟ بابا دست بردار.من خودم معلمم،اصلا هم اینجور نیس
بنده در سال 87 بازنشسته شدم، در طول سی سال خدمت در این آموزش و پرورش، تنها کسی که مایه آبروی فرهنگیان کشور بود و در دوران او، فرهنگیان مقداری طعم رفاه را چشیدند، دوران محمدعلی نجفی بود، از ما که گذشت، ولی چنانچه ایشان سکان را بدست بگیرد، بایستی امیدوار بود که مجددا معلمین شخصیت خود را بدست میاورند،
نوش دارو بعد مرگ سهراب
یک زمان پاک ترین وزارتخانه و مقدس ترین شغل آموزش و پرورش بود حالیه با این نرم جدید آموزش های پولی و بر عکس اسمش انتفاعی آنهم سرسام آور و میلیونی این حرفه شریف را هم آلوده به پول و انتفاع بردن از آموزشی که زمانی رایگان و آنهم با تغذیه رایگان از روستا یی تا دانشگاه بود باعث افتخار مملکت بود حال این افتخار را خالی کردن جیب اولیاء فرزندان مان و چاپیدن به نوعی دیگر میدانند داستان شهر های بزرگمان به این شکل است که اولیا ء عذاب علیم دارند تا بچه ه ایشان از این هفت خوان ها بگذرند
انشاالله اقای نجفی قبول مسوولیت کنند.
نگاه دولت باید به اموزش وپرورش از مصرفی به مولد وپایه رشد وشکوفایی تبدیل بشه
آموزش وپرورش دچار سیر قهقرایی شده وترمیم ساختارهای غلط آن نیازمند زمانی طولانیست ودریک مقطع خاص توسط فردیا گروه مشخصی امکان پذیر نیست.طبیعی است برای ترمیم یاتغییر مسیر نزولی آن دردودهه گذشته که حاصل تقلید کورکورانه ازفرهنگ بیگانه بدون توجه به پتانسیل های موجود بوده باروند بیمارگونه درفضاهای مجازی فعلی ر اهی بس طولانی وپرفراز ونشیب دارد.
تا زمانی که از جهل و نادانی بیشتر بهره میبریم چرا تغییر