رشد ۲۰ درصدی صادرات صنایع غذایی
صنایع غذایی از صنایع مهم در عرصه صادرات بهشمار میروند که در سال جاری رشد ۲۰ درصدی صادرات برای آنها پیشبینی شده، اما با توجه به مشکلات ایجاد شده در تامین مواد اولیه در پنج ماهه تنها دو درصد رشد برای این بخش تحقق یافته است.
مجتبی خسروتاج صنعت غذایی را یکی از صنایع عمده صادراتی کشور برشمرد و اظهار کرد: محصولات صنایع غذایی سهم بالایی از صادرات کشور دارند و بهطور متوسط سالانه حدود دو میلیارد دلار از محصولات تولیدی این صنعت از کشور صادر میشود.
وی با بیان اینکه میزان صادرات صنایع غذایی در سال گذشته نیز حدود دو میلیارد دلار بوده است، ادامه داد: پیشبینی رشد ۲۰ درصدی صادرات برای این صنعت در سال جاری شده است که امیدواریم بتوانیم با تلاش تولیدکنندگان به آن برسیم.
رئیس سازمان توسعه تجارت با اشاره به صادرات ۸۵۰ میلیون دلاری محصولات و فرآوردههای صنایع غذایی در پنج ماهه نخست سال جاری، گفت: بر اساس گزارشات گمرکی میزان صادرات این محصولات در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو درصد رشد داشته که این مقدار برای تامین اهداف صادراتی ما کافی نیست.
خسروتاج افزود: در عین حال در ماههای ابتدایی سال جاری مشکلاتی در قیمت مواد اولیه این صنایع از جمله شکر و روغن ایجاد شد که به دلیل تلاطم و بیثباتی قیمت، تولیدکنندگان با مشکل تامین مواد اولیه مواجه شدند که امیدواریم در ادامه سال بتوانند کمبودی را که در جهت تحقق هدف صادراتی این صنعت پیش آمده، جبران کنند.
به گفته وی، محصولات لبنی بیشترین میزان صادرات را در میان فرآوردههای صنایع غذایی به خود اختصاص دادهاند و پس از آن به ترتیب گروههای شیرینی و شکلات، فرآوردههای گوجهفرنگی و کنسرو و کمپوت قرار دارند.
ارسال نظر