۳۹۲۶۸۴
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

سرمایه‌ گذاری راه‌ آهن در افق برنامه ۸ ساله

در برنامه ششم توسعه سه بند از طرف دولت در بخش حمل و نقل ریلی با پیروی از دو بند سیاست‌های کلی ابلاغی رهبری ارائه شده است.

خبرگزاری میزان: در برنامه ششم توسعه سه بند از طرف دولت در بخش حمل و نقل ریلی با پیروی از دو بند سیاست‌های کلی ابلاغی رهبری ارائه شده است.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد حمل‌ونقل شرکت راه‌آهن گفت: در برنامه هشت ساله راه‌آهن، افقی برای تعریف منابع مالی و نحوه اجرا از بودجه عمومی و یا سرمایه‌گذاری تعریف شده است.

سعید رسولی با اشاره به لوایح دولت برای افزایش سهم حمل‌و‌نقل ریلی در برنامه ششم توسعه اظهار داشت: برنامه سرمایه‌گذاری‌های راه‌آهن به طور رسمی و حتی در سایت این شرکت منتشر و همچنین پروژه‌های اولویت‌دار و بسته‌های حمایتی برای تمام مدل‌های سرمایه‌گذاری نیز اعلام و تعریف شده است.

معاون شرکت راه‌آهن با اشاره نقش حمل‌ونقل ریلی در برنامه ششم با بیان اینکه «این برنامه همچنان در دست رسیدگی است» گفت: سیاست‌های کلی برنامه ششم مقام معظم رهبری شامل ۸۰ بند است که دو بند ۲۴ و ۲۵ مربوط به حمل‌و‌نقل ریلی و نشان دهنده توجه خاص رهبری به حمل و نقل ریلی با توجه به عدم اشاره و نبود حتی یک بند در مورد سایر شقوق حمل‌ونقل است.

رسولی خاطرنشان کرد: در برنامه ششم توسعه سه بند از طرف دولت در بخش حمل و نقل ریلی با پیروی از دو بند سیاست‌های کلی ابلاغی رهبری ارائه شده است و طبیعی است که برنامه ششم به عنوان سند پایین دستی حمل‌ونقل باید از این سیاست‌های کلی تبعیت کند.

معاون اقتصاد و برنامه‌ریزی شرکت راه‌آهن با اشاره به اهمیت حمل‌ونقل ریلی در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در خلال رسیدگی در کمیسیون تخصصی نیز نمایندگان پیشنهادهایی برای پر بار کردن احکام در برنامه ششم برای توسعه حمل‌ونقل ریلی با توجه به تاکید رهبری در سیاست‌های کلی ارائه کرده‌اند که هم اکنون در کمیسیون‌های تخصصی در حال بررسی مصوبات پیشنهادی خود برای ارائه به کمیسیون تلفیق هستند تا در نهایت علاوه بر اضافه شدن به لوایح پیشنهادی دولت در صحن علنی نیز مطرح شوند.

وی با اشاره به سه بند پیشنهادی دولت گفت: این سه بند شامل محاسبه مالیات بر ارزش افزوده برمبنای نرخ صفر، شمول تسهیلات سرمایه‌گذاری در حمل‌و‌نقل ریلی در مناطق محروم و ایجاد سازمان قطارهای حومه‌ای است؛ که در صورت موافقت مجلس با لایحه سرمایه گذاری در مناطق محروم این لایجه می‌تواند موجب گشایش‌هایی در راستای محرومیت زدایی شود.

رسولی با اشاره به اهمیت تشکیل سازمان قطارهای حومه ای نزد شرکت راه‌آهن خاطرنشان کرد: تشکیل این سازمان علاوه بر بهبود وضعیت حمل‌و‌نقل و دسترسی بین شهرهای کوچک و بزرگ، موجب کاهش تصادفات جاده‌ای و استقرار مردم در شهرهای کوچک و جدید می‌شود با توجه به اینکه حمل‌ونقل؛ مشکل عمده ساکنان شهرهای جدید است.

رسولی درصورت ایجاد سازمان قطارهای حومه ای و شبکه می‌توان شاهد مدیریتی بود که در تمام دنیا در دست اجرا است و در نتیجه آن مردم در سهولت و سلامت کامل صبح‌ها به محل کارخود در شهرهای بزرگ و کلان شهرها می‌روند و پس از انجام امور روزانه به محل زندگی خود باز می‌گردند.

معاون برنامه ریزی و اقتصاد حمل و نقل شرکت راه‌آهن تاکید کرد در صورت تصویب این لوایح و اجرای آن شاهد ایجاد ظرفیت‌های جدیدی در حمل و نقل ریلی خواهیم بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج