دیرینه شناسان در روسیه توانستند در منطقه سیبری این کشور بزرگ ترین گورستان ماموت ها را کشف کنند که با توجه به شرایط محیطی بقایای استخوانی این حیوانات منقرض شده سالم مانده است.
خبرگزاری ایرنا: دیرینه شناسان در روسیه توانستند در منطقه سیبری این کشور بزرگ ترین گورستان ماموت ها را کشف کنند که با توجه به شرایط محیطی بقایای استخوانی این حیوانات منقرض شده سالم مانده است.
این گورستان در منطقه ولچیا گریوا شهر تیومن آن در استان نووسیپرسک کشف شده است که استخوان های انباشت شده بسیار بیشتر از موارد قبلی است و می تواند زمینه تحقیقات برای دست یافتن به اطلاعات بیشتر در باره زندگی این گونه حیوانی را فراهم کند.
خبرگزاری ایتارتاس روز پنجشنبه در این باره نوشت: بقایای مامورت ها در عمق دو متری زمین زیر گل و شن مدفون شده بود که با توجه به ویژگی های آب و هوایی و همچنین خاکی منطقه، استخوان ها در شرایط نسبتا سالمی قرار دارد.
براساس بررسی های اولیه، دست کم اجزای استخوانی هفت ماموت بزرگ و یک بچه ماموت در این گورستان کشف شده است که می تواند شکل دهنده این حیوان باشد.
آخرین گورستان کشف شده ماموت ها در روسیه مربوط به سال 2013در جمهوری یاکوتیا در خاور دور روسیه است و کارشناسان حتی توانستند مقداری از بافت های غیراستخوانی ماموت ها را نیز پیدا کنند که برای تکمیل نتایج تحقیقات بسیار مهم است.
ماموت ها پستانداران گیاهخوار و منقرض شده مشابه فیل های امروزی اما بسیار بزرگ تر که براساس نشانه ها از آغاز دوران چهارم زمین شناسی از ۴/۸ میلیون سال تا ۴۵۰۰ سال پیش یعنی بعد از انقراض دایناسورها در اروپا و شمال آسیا از جمله سیبری زیسته اند، بدنی پر از موهای بلند و عاج طویل و پیچداری داشته اند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر